Maler Helsingør

Har du en bolig som skal have et frisk nyt lag maling? Hos Malerfirmaet MLR har vi igennem 20 år skabt flotte maler resultater for kunder over hele Sjælland.
Kontakt os i dag for effektivt malerarbejde.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Effektiv maler i Helsingør og omegn

Vi udfører dagligt opgaver i Helsingør og omegn, store som små. Med Malerfirmaet MLR er du sikret skræddersyet løsninger og holdbare resultater, du vil få stor glæde af mange år frem. Vi hjælper både privat og erhvervs kunder, hvor vi derfor har prøvet kræfter med alle typer maler opgaver.

Som din malermester er du sikret kvalitetsmaling til overkommelige priser, vi sørger for at være grundige og effektive, så kan stå med et færdigt resultat inden for kort tid. Med professionel og faglig rådgivning, får du som kunde de bedste løsninger som imødekommer dine behov og ønsker. 

Vi foretager altid en undersøgelse inden vi starter malingen, for at sikre at der ikke er nogle huller eller ujævnheder i det færdige resultat. Dette indebærer, at vi altid laver en vurdering af om der er eventuelle skader, huller eller andet, som er i vejen for vores malerarbejde.

Du er altid velkommen til at ringe eller kontakte os, og spørge til råds om din maler opgave. Vi står ligeledes klar med vores professionelle vejledning. 
 
Kontakt os til din næste maleropgave, og modtag et forpligtende tilbud. Du kan ringe til os på 29 70 53 54, hvor vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig. Du er også velkommen til, at udfylde vores kontaktformular her på siden, hvor vi inden for 24 timer vil afgive et godt tilbud på din opgave.


  +20 års maler erfaring

  Med over 20 års erfaring i faget, har vi hjulpet vores kunder med diverse maleropgaver i Helsingør. Vores team består af veluddannede fagfolk, som altid går efter at forbedre deres arbejde og hjælpe vores kunder bedst muligt.
   
  Uanset om det er et lille eller stort arbejde, til private eller kommercielle formål – udfører vi altid vores arbejde perfekt. Vores mission er at skabe kunder, der altid er tilfredse med vores arbejde. Du kan altid regne med at vi udfører dit malerarbejde ned til den mindste detalje og de højeste standarder.
  Malerfirma MLR maler med glæde
  MLR firmabil til malerfirma

  Vores maler services

  Hos Malerfirmaet MLR tilbyder vi alle slags maler services, så du kan få hele pakken i et samlet tilbud. Det betyder at du ikke skal ud og hive fat i flere forskellige håndværkere til opgaven. 

  Vi tilbyder bl.a. tapetseringspartling, og facaderenovering, så din bolig eller bygning ser flot ud både indefra og udefra.

  Du kan trygt overlade opgaven til et professionelt malerfirma, som har styr på kompetencerne og arbejdet.

  Hvad koster en maler i Helsingør?

  Prisen på dit malerarbejde kan variere alt efter hvor meget der skal laves, og hvad standen er på de nuværende overflader som skal males på. Det afhænger også af alt det nødvendige udstyr og materiale som skal bruges til opgaven. 

  Derfor kan vi ikke give en specifik pris på opgaven, uden at have foretaget en grundig vurdering af opgaven. Når du modtager et tilbud fra os, så er det med alt inkluderet efter aftale. Du vil derfor ikke imødekomme uforudsete udgifter i forbindelse med din opgave, da tilbuddet er fastsat til det arbejde der skal udføres. 
   
  Vi forsøger altid at tilbyde vores kunder de mest fair men skarpe priser som muligt. Kunne du tænke dig at modtage et gratis og uforpligtende tilbud, så lad os komme i kontakt allerede i dag.

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

  Skriv til os

  Send en besked på mike@malr.dk

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  interesseret i et tilbud?

  Få et maler tilbud i dag

  Ønsker du at komme i kontakt med et professionelt malerfirma, som du trygt kan regne med til at udføre opgaven? Så er du kommer til det rigtige sted. Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud, som du kan have i hånden. 

  Ring til os på 29 70 53 54, og lad os sammen finde frem til den løsning som passer dig bedst. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, og forklare din maleropgave til os. 

  Vi vil herefter forsøge, at kontakte dig hurtigst muligt med en løsning.  Kontakt os i dag, så vi kan få skabt nogle fremragende resultater til din bolig eller lokaler.