Maler Næstved

Malerfirmaet MLR er din erfarne maler i Næstved, som garanterer malerarbejde i høj kvalitet til den aftalte tid og pris.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Maler ekspert i Næstved

Her hos Malerfirmaet MLR har vi over 20 års erfaring i maler branchen. Med vores mange års erfaring, har vi igennem tiden udført 1000-vis af maleropgaver for mange tilfredse kunder i Næstved. 

Vælger du os som din samarbejdspartner, er du altid garanteret, en maler som stræber efter det perfekte resultat. Dine behov og ønsker kommer i første række og som din maler sørger vi for at resultatet går ud over det forventet. 
 
Som malermester har vi stor erfaring med både privat- og erhvervs opgaver over hele Sjælland. Vores ekspertise spænder bredt men vi især gode til facaderenoveringtapetsering og spartelopgaver. Står du med andre typer maleropgaver, kan vi med garanti udføre din opgave til høj kvalitet.

Skal du bruge branchens skarpeste maler i Næstved, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at give dig vores ekspertise, så du kan få et veludført stykke malerarbejde, lige efter dine behov. Ring til os i dag og modtag en god pris på en maler.


  Pris på en professionel maler i Næstved

  Som maler i Næstved, er vi indforstået med, at der findes mange forskellige priser på diverse maleropgaver.

  Vi lever af at levere et effektivt stykke malerarbejde af høj kvalitet til fornuftige priser, som alle kan være med på. Du kan som kunde føle dig tryg og sikker ved, at skulle overlade dit malerarbejde til et professionelt malerfirma som os.

  Som din lokale maler i Næstved, er det ikke kun effektivitet og kvalitet vi har fokus på. Vi stræber altid efter, at stille kunden i centrum, med det arbejde vi leverer og til den aftalte pris. Hos os får du altid en god pris på en maler i Næstved. 

  Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

  maler
  Malerfirma Sjælland maler privat og erhverv

  Hvad er prisen for en maler i Næstved i timen eller pr. m2?

  Når vores maler i Næstved skal beregne prisen på din maleropgave, så er der flere faktorer der skal tages højde for. Der tages hensyn til, hvor meget der skal males, hvilke overflader, materialer og hvor meget forarbejde der kræves, inden væggene er klar til maling.

  Derfor er det ikke helt nemt at beregne en helt specifik pris på en maler i timen eller pr. m2, da der er mange parametre, der spiller ind. Nogle malerfirmaer i Næstved beregner prisen ud fra antal m2, hvor andre går ud fra timeantal.

  Hvis man har med et malerfirma at gøre, som beregner prisen ud fra timeantal, så dækker prisen både materialer, administration, løn mm. Selve timeprisen varierer ofte fra det ene malerfirma til andet, såvel som hvor maleropgaven finder sted.

  Drejer det sig om en m2 pris, så er det naturligvis omfanget af maleropgaven, som tages i betragtning. En m2 priser varierer også mellem de forskellige malerfirmaer i Næstved. Vil du gerne have en mere specifik pris på din opgave, så kan du tage kontakt til os. Vi står altid klar til at give dig faglig rådgivning og et godt tilbud på din opgave.

  Få et gratis tilbud

  Når du skal indhente et tilbud fra en malermester i Næstved, vil de fleste gerne komme forbi for at besigtige opgaven først. Dette giver nemlig maleren en bedre forståelse for, hvad opgaven indebærer, og hvordan den skal gribes an. Det er blandt andet ting som opmåling, forarbejde osv., som der skal tages højde for.

  F.eks. kan tapetet være beskadiget, hvilket betyder, at maleren gerne skulle udbedre eller fjerne det helt, inden malerarbejdet kan startes.

  Eftersom der er mange faktorer, som kan påvirke prisen, er det altid lettest for maleren at bese din maleropgave. Det giver dig som kunde muligheden for at udnytte vores ekspertise, og få professionel rådgivning til, hvordan du kan opnå det bedste resultat.

  Et tilbud på pris vil altid være en fordel for dig som kunde, da det giver dig noget fast at arbejde med. Dette er fremfor en timepris, hvor du ikke altid kan være sikker på hvor mange antal timer, der ligger i opgaven.

  bolig med hvid maling

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

  Skriv til os

  Send en besked på mike@malr.dk

  Dit lokale malerfirma i Næstved

  Står du og har brug for et kompetent malerfirma i Næstved til at udføre dit malerarbejde, så er Malerfirmaet MLR mere end klar til at hjælpe dig.

  Vi kan udføre enhver maler opgave, som findes for private og i erhverv. Derfor kan det være en fordel for dig at vælge os, da vi gennem tiden har effektiviseret vores arbejdsmetoder.

  Vi ved, hvor vi skal starte, og hvornår vi står klar med et resultat, som er tilfredsstillende for både kunden og os selv. Hvis du ligesom mange andre synes, at vi lyder som det rette malerfirma i Næstved for dig. Så er du altid velkommen til at tage kontakt til os vedrørende din maleropgave.

  Professional malermester maler til perfektion
  Din tryghed er vores prioritet
  Som din lokale malermester i Næstved, stræber vi altid efter skabe de bedste resultater. Men selvom vi er eksperter og stort set aldrig laver fejl, er det noget der kan ske, da vi trodsalt stadigvæk er mennesker.  Skulle det ske, at vi en sjælden gang laver en fejl under udførelse af din opgave, skal du ikke være bekymret. Vi er de første til at komme og rette op på fejlen, hvis det skulle forekomme.

  Derudover er vi også medlem af Danske Malermestre. Det er din garanti for et veludført stykke arbejde med godkendte materialer, en overenskomst samt et optimalt arbejdsmiljø for vores malere.
  Med Malerfirmaet MLR som din lokale maler i Næstved, kan du altid føle dig tryg!

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  interesseret i et tilbud?

  Kontakt dit malerfirma i Næstved

  Synes du som så mange andre, at vi lyder som det rette malerfirma for dig?
  Så tøv endelig ikke med at kontakte os pr. telefon 29 70 53 54mail eller via vores kontaktformular.

  Da vi vægter et højt serviceniveau og en effektiv arbejdsgang er højt prioriteret hos os, så vil vi 9/10 af gangene vende retur med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.