Maler Holbæk

Malerfirmaet MLR er din lokale maler i Holbæk, som garanterer malerarbejde, der altid er til den aftalte tid og pris.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Priser på en kompetent maler i Holbæk

Det er forskelligt for en maler i Holbæk, hvad priserne kan være på forskellige maleropgaver. Vi leverer i hvert fald altid kvalitetshåndværk til lave priser. 

Vi lever af at levere et effektivt stykke arbejde af høj kvalitet til fornuftige priser. Du kan derfor føle dig tryg ved at overlade dit malerarbejde til et professionelt malerfirma som os.

Som din lokale maler i Holbæk har vi udover effektivitet og kvalitet også fokus på, at det er kunden som skal tilfredsstilles med det resultat vi leverer. Derfor sørger vi for at imødekomme dine ønsker og behov til den aftalte pris.

Når en maler i Holbæk skal vurdere prisen på en maleropgave, er der mange ting i overvejelsen. Blandt andet kigger der på hvor stor en overflade der skal males, hvilke typer af overflader, og hvor meget forarbejde det kræves før væggen er klar til maling.

Derfor kan det være svært at finde en akkurat pris. Nogle malerfirmaer beregner prisen ud fra antal m2, mens andre går ud fra antallet af timer.

Hvis man har fundet et malerfirma som beregner prisen ud fra timeantal, dækker prisen både materialer, administration, løn og mere til. Selve timeprisen varierer fra firma til firma, såvel som geografien.

Er der snak om en m2 pris, så er det selvfølgelig størrelsen på opgaven der tages i betragtning. M2 priser svinger også mellem de forskellige malerfirmaer i Holbæk.

Når du står og vil have et tilbud fra et malerfirma i Holbæk, vil de fleste gerne forbi for at besigtige stedet inden. Det giver maleren en bedre idé om omfanget af opgaven. Der skal blandt andet tages højde for opmåling, forarbejde og meget andet.

For eksempel kan tapetet være beskadiget, hvilket betyder at maleren skal udbedre eller fjerne det inden selve malerarbejdet kan begynde.

Da der er så mange faktorer, som kan påvirke prisen, er altid lettest for maleren at komme forbi. Desuden giver det også dig som kunde muligheden for at udnytte vores ekspertise og faglig rådgivning til hvordan, du opnår det bedste resultat.

Et konkret tilbud vil altid være en fordel for dig, da det giver dig en fast pris, fremfor en timepris. Da man kan aldrig være helt sikker på, hvor mange timer der reelt ligger i arbejdet.


  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

  Skriv til os

  Send en besked på mike@malr.dk

  Kompetent maler i Holbæk

  Hvis du står og har brug for et professionelt malerfirma i Holbæk til at udføre dit malerarbejde, så står malerfirmaet MLR klar til at hjælpe dig.

  Vi har stort set klaret alle slags maleropgaver, der findes for private og erhverv i løbet af de sidste 20 år som professionelle fagmænd i branchen.

  Det kan derfor være en fordel for dig at vælge os, da vi med tiden har lært at arbejde hurtigt og effektivt. Som din samarbejdspartner går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, vi sørger derfor at levere holdbare resultater.

  Vi har styr på alt fra start til slut. Vi ved hvor vi skal begynde, og hvornår vi står klar med et tilfredsstillende resultat for både kunden og os selv.

  Hvis du synes, vi lyder som den rette malerfirma i Holbæk for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  maler

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  interesseret i et tilbud?

  Kontakt din lokale maler

  Synes du som så mange andre, at vi lyder som det rette malerfirma i Holbæk? Så kontakt os pr. telefon 29 70 53 54, mail eller via vores kontaktformular.

  Eftersom et højt serviceniveau og en effektiv arbejdsgang er mærkesager for os, vil vi 90% af gangene vende tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ét døgn.

  Der kan selvfølgelig være enkelte opgaver, som kan være mere komplicerede og vanskelige end andre, som vi kan være nødsaget til at bese først. Vi stræber nemlig altid efter at det tilbud du får fra os, holder hele vejen igennem til slut.