Maler Holbæk

Malerfirmaet MLR er din lokale maler i Holbæk, som garanterer kvalitets malerarbejde, der altid er til den aftalte tid og pris.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

  • Professionelt arbejde - Vi går ikke, før du er tilfreds.
  • Erfaren malermester med 20 år i branchen.
  • Høj kvalitet til lave priser - hver gang.

Priser på en kompetent maler i Holbæk

Det er forskelligt for en maler i Holbæk, hvad priserne kan være på forskellige maleropgaver. Vi leverer i hvert fald altid kvalitetshåndværk til lave priser. 

Vi lever af at levere et effektivt stykke arbejde af høj kvalitet til fornuftige priser, så du kan føle dig tryg ved at overlade dit malerarbejde til et professionelt malerfirma som os.

Som din lokale maler i Holbæk har vi udover effektivitet og kvalitet også fokus på, at det er kunden, som skal stilles tilfreds med det stykke arbejde vi laver til den aftalte pris.

Hvad kan man regne med en maler i Holbæk koster i timen eller pr. m2?

Når en maler i Holbæk skal bestemme prisen på en maleropgave i, er der mange ting han tager med i overvejelsen. Blandt andet kigger han på hvor stor en overflade der skal males, hvilke typer af overflader, og hvor meget forarbejde det kræver at få gjort væggen helt klar til maling.

Derfor kan det være svært at finde en akkurat pris. Nogle malerfirmaer beregner prisen ud fra antal m2, mens andre går ud fra antallet af timer.

Hvis man har fundet et malerfirma som beregner prisen ud fra timeantal, dækker prisen både materialer, administration, løn og mere til. Selve timeprisen varierer fra firma til firma, såvel som geografien.

Er der snak om en m2 pris, så er det selvfølgelig størrelsen på opgaven der tages i betragtning. M2 priser svinger også mellem de forskellige malerfirmaer i Holbæk.

Sådan laver vores maler i Holbæk et tilbud til dig

Når du står og vil have et tilbud fra et malerfirma i Holbæk, vil de fleste gerne forbi for at besigtige stedet inden. Det giver maleren en bedre idé om omfanget af opgaven. Der skal blandt andet tages højde for opmåling, forarbejde og meget andet.

For eksempel kan tapetet være beskadiget, hvilket betyder at maleren skal udbedre eller fjerne det inden selve malerarbejdet kan begynde.

Da der er så mange faktorer, som kan påvirke prisen, er altid lettest for maleren at komme forbi. Desuden giver det også dig som kunde muligheden for at udnytte hans ekspertise og få rådgivning og vejledning til hvordan, du opnår det bedste resultat muligt.

Et decideret tilbud på pris vil altid være en fordel for dig, da det giver dig en fast pris, fremfor en timepris, hvor du ikke kan være sikker på hvor mange timer der reelt set ligger i arbejdet.

MLR firmabil til malerfirma

Ring til os

Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

Skriv til os

Send en besked på mike@malr.dk

Kompetent maler i Holbæk

Hvis du står og har brug for en professionel malerfirma i Holbæk til at udføre dit malerarbejde, så står malerfirmaet MLR klar til at hjælpe dig.

Vi har stort set klaret alle slags maleropgaver, der findes for både privat og erhverv i løbet af de sidste 20 år som professionelle fagmænd i branchen.

Det kan derfor være en fordel for dig at vælge os, da vi med tiden har lært at arbejde hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har styr på alt fra start til slut. Vi ved hvor vi skal begynde, og hvornår vi står klar med et tilfredsstillende resultat for både kunden og os selv.

Hvis du synes, vi lyder som den rette malerfirma i Holbæk for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så kan vi komme i gang med din maleropgave.

Kontakt din lokale maler i Holbæk

Synes du som så mange andre, at vi lyder som det rette malerfirma i Holbæk for dig?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os pr. telefon 29 70 53 54, mail eller via vores kontaktformular.

Eftersom et højt serviceniveau og en effektiv arbejdsgang er mærkesager for os,
vil vi 90% af gangene vende tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ét døgn.

Der kan selvfølgelig være enkelte opgaver, som kan være mere komplicerede og vanskelige end andre,
som vi kan være nødsaget til at bese først. Vi stræber nemlig altid efter at det tilbud du får fra os, holder hele vejen igennem til slut.