Maler Hillerød

Har du et hjem, der trænger til et nyt lag maling? Hos Malerfirmaet MLR har vi i 20 år leveret fremragende malerresultater til kunder på tværs af Sjælland.
Kontakt os i dag for et effektivt malerarbejde.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Lokal maler i Hillerød og omegn

Hver dag udfører vi store og små opgaver i Hillerød og omegn. Hos Malerfirmaet MLR garanterer vi skræddersyede løsninger og langtidsholdbare resultater, som du vil have glæde af i mange år fremover. 

Vi beskæftiger os med alle former for maleropgaver, da vi både udfører malerarbejde for private og erhvervskunder. Som din malermester garanterer vi maling af høj kvalitet til en overkommelig pris og på kort tid.

Vores professionelle rådgivning sikrer at, vores kunder får den optimale løsning, der opfylder deres behov og ønsker. Inden vi begynder at male, foretager vi altid en inspektion for at sikre, at det endelige resultat er fri for huller og skader.

Kontakt os for dit næste malerarbejde og modtag et gratis tilbud. Ring til os på  29 70 53 54, så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig med et passende tilbud inden for 24 timer.


  Dit erfarne malerfirma i Hillerød

  Med mere end 20 års erfaring på området har vi hjulpet vores kunder med at udføre en række forskellige maleropgaver i Hillerød. 

  Vores team består af højtuddannede fagfolk, som altid leder efter måder at forbedre deres arbejde og hjælpe vores kunder på den bedst mulige måde.

  Uanset om jobbet er lille eller stort, til personlige eller kommercielle formål, udmærker vi os altid i vores opgaver. 

  Vores mission er at skabe kunder, der altid er tilfredse med vores arbejde. Du kan altid regne med, at vi udfører dit malerarbejde til de fineste detaljer og til de højeste standarder.

  Malerfirma MLR maler med glæde
  MLR firmabil til malerfirma

  Få alt i en pakkeløsning

  Hos Malerfirmaet MLR tilbyder vi alle former for malerydelser, hvor du derfor kan få hele pakken i et sted. Det betyder, at du ikke skal ud og hyre forskellige håndværkere til jobbet. 

  Vi tilbyder blandt andet tapetseringspartling, og facaderenovering, så din bolig eller bygning kan fremstå flot inde og ude. Du kan trygt overlade jobbet til et professionelt malerfirma som har ekspertisen i orden.

  Hvad koster en maler i Hillerød?

  Prisen på dine maleropgaver kan variere afhængigt af mængden af arbejdet, der skal udføres, og tilstanden af de overflader, der skal males. Det afhænger også af alt det nødvendige udstyr og materialer, der skal bruges til opgaven. Derfor kan vi ikke give en præcis pris på opgaven, uden at foretage en samlet vurdering på stedet.

  Når du modtager et tilbud fra os, er alt inkluderet i aftalen. Du vil derfor ikke møde uforudsete omkostninger i forbindelse med din opgave, tilbuddet er fast på det udførte arbejde. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den skarpeste, men fair pris muligt. Hvis du gerne vil have et gratis, uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag.

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

  Skriv til os

  Send en besked på mike@malr.dk

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  interesseret i et tilbud?

  Få et maler tilbud i dag

  Kom i kontakt med et professionelt malerfirma i Hillerød og modtag et uforpligtende tilbud, som du kan have på sort og hvidt. 

  Ring til os på  29 70 53 54, og lad os sammen finde frem til den løsning som passer dig bedst. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, og forklare din maleropgave til os.

  Vi vil herefter forsøge, at kontakte dig hurtigst muligt med en løsning. Kontakt os i dag, så vi kan få skabt nogle fremragende resultater til dig.