Maler Hillerød

Malerfirmaet MLR er din lokale maler i Hillerød, som garanterer malerarbejde til skarpe priser.

Lokal maler i Hillerød og omegn

Hver dag udfører vi store og små opgaver i Hillerød og omegn. Hos Malerfirmaet MLR garanterer vi skræddersyede løsninger og langtidsholdbare resultater, som du vil have glæde af i mange år fremover. 

Vi beskæftiger os med alle former for maleropgaver, da vi både udfører malerarbejde for private og erhvervskunder. Som din malermester garanterer vi maling af høj kvalitet til en overkommelig pris og på kort tid.

Vores professionelle rådgivning sikrer at, vores kunder får den optimale løsning, der opfylder deres behov og ønsker. Inden vi begynder at male, foretager vi altid en inspektion for at sikre, at det endelige resultat er fri for huller og skader.

Kontakt os for dit næste malerarbejde og modtag et gratis tilbud. Ring til os, så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig med et passende tilbud inden for 24 timer.


  Hvad koster en maler i Hillerød?

  Prisen på dine maleropgaver kan variere afhængigt af mængden af arbejdet, der skal udføres, og tilstanden af de overflader, der skal males. Det afhænger også af alt det nødvendige udstyr og materialer, der skal bruges til opgaven. Derfor kan vi ikke give en præcis pris på opgaven, uden at foretage en samlet vurdering på stedet.

  Når du modtager et tilbud fra os, er alt inkluderet i aftalen. Du vil derfor ikke møde uforudsete omkostninger i forbindelse med din opgave, tilbuddet er fast på det udførte arbejde. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den skarpeste, men fair pris muligt. Hvis du gerne vil have et gratis, uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag.

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  Få alt under et tag

  For de tilfælde, hvor dit byggeprojekt nødvendiggør et større spektrum af kompetencer, har vi indgået samarbejde med forskellige håndværkere. Dette sætter os i stand til at levere en bredere service, der supplerer vores specialiserede viden indenfor malerarbejde.

  For at forenkle processen for dig, faciliterer vi kontakten til andre håndværkere, så du slipper for at jonglere mellem flere forskellige kontaktpunkter. Vi garanterer for både kvaliteten og prisen hos alle vores samarbejdspartnere, hvilket sikrer dig ro i sindet og tillid til, at dit projekt bliver håndteret med omhu.

  Kontakt din lokale maler

  Kom i kontakt med et professionelt malerfirma i Hillerød og modtag et uforpligtende tilbud, som du kan have på sort og hvidt. 

  Ring til os på  29 70 53 54, og lad os sammen finde frem til den løsning som passer dig bedst. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, og forklare din maleropgave til os.

  Vi vil herefter forsøge, at kontakte dig hurtigst muligt med en løsning. Kontakt os i dag, så vi kan få skabt nogle fremragende resultater til dig.

  Mike Lykke Rasmussen