Tapetsering

Malerfirmaet MLR er din professionelle maler, med mere end 20 års erfaring med tapetsering.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Tapetsering efter dine behov og ønsker

Vi har mere end 20 års erfaring med tapetsering, og varetager alle opgaver store som små

Når det kommer til tapetsering af vægge, kræver det god præcision og sans for detaljer.

Hos Malerfirmaet har vi igennem vores mange år i branchen udført 100-vis af opgaver inden for tapetsering, hvor vi har hjulpet tilfredse kunder med opsætning filt, opsætning af tapet og opsætning af glasvæv. 

Hvad end du skal have hjælp til tapetsering af skråvægge eller almindlige vægge, har vi med garanti den ekspertise der skal til, for at skabe et flot resultat for dig.

Har du udset dig et flot design, som du godt kunne tænke dig at få tapetseret, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med maling og tapetsering, hvor dine behov og ønsker altid kommer i første række.

Pris på tapetsering

Igennem vores mange års erfaring med tapetsering, har vi lært at effektivisere vores arbejdsmetoder. Det betyder, at vi kan arbejde hurtigere og samtidig opretholde den høje kvalitet. 

På den måde kan vi give dig den bedst mulige pris på tapetsering af dine vægge.

Når vi skal beregne en tapetsering pris for dig, er der flere parametre, der skal kigges på. Blandt andet kigger vi på, hvor meget du skal have tapetseret, hvilke slags overflader, og hvad du skal have tapetseret.

For at vi kan give dig den mest præcise pris på tapetsering, anbefaler vi, at du kontakter os og fortæller os nærmere om dit projekt. 

Vi giver dig altid et uforpligtende tilbud skræddersyet efter dine behov, hvor vi altid kommer med vores professionelle råd og vejledning.

Skal du have professionel hjælp til opsætning af tapet, glasvæv, filt eller andre lignende opgaver, så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til at rykke ud over hele Sjælland.

maling af facade

Tapetsering til alle slags opgaver

Hos Malerfirmaet M.L.R har vi erfaring med alle slags opgaver inden for tapetsering. Der er ikke en opgave der er for stor eller kompleks, og vi står altid til rådighed til at vejlede dig. 

Har du gjort dig tanker om dine vægge, men er i tvivl om du selv kan udføre det? 

Så vil vi med glæde hjælpe dig på vej, så dine vægge kan få nyt liv og se knivskarpe ud. Vi tilbyder tapetsering bl.a. i forbindelse med renoveringsprojekter, ombygninger, nybyggeri, tilbygninger og meget mere. Vi kommer både ud til private og erhverv. 

Som professionelle fagmænd, kan vi udføre tapetsering på dine vægge, der lever helt op til dine forventninger. Lad os hjælpe dig med dine vægge, så de kan skabe præcist det udtryk du går og drømmer om.

Kontakt os og lad os høre om dine tanker og drømme til dine vægge. Vi er sikre på, at vi kan finde den rigtige løsning til din opgave.

Professionelle resultater

For at sikre, at du ikke ender med løst tapet og ujævnheder, kan løsningen være at hyre en professionel maler. Hos Malerfirmaet M.L.R er vi specialister inden for tapetsering på alle typer overflader. Vi går ind for effektivitet, hvor vores største drivkraft er din tilfredshed. 

Tilstanden af væggene er alt afgørende for, hvordan arbejdet skal tilgås. Har du gamle vægge med savsmuldstap og ønsker at tapetsere ovenpå, skal det gamle tapet først fjernes. 

Med god ekspertise og erfaring, kan vi nemt finde ud af hvad dine vægge har behov for, inden det nye tapet kan påsættes. 

Vi leverer top professionelle resultater og vi stopper ikke arbejdet, før du er helt 100% tilfreds med resultatet. Kontakt os i dag, og få et skræddersyet tilbud der er helt tilpasset til dine vægge.

Ring til os

Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

Skriv til os

Send en besked på mike@malr.dk

Vores kunder siger

Lyder det interessant?

Kontakt os i dag

Skal vi være din malermester? Så tøv ikke med at kontakte os. Da god service og effektiv arbejdsgang er mærkesager for os, vil vi i 9 ud af 10 tilfælde vende retur med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Der kan være nogle opgaver, som er mere komplicerede og vanskelige, som vi bliver nødt til at besigtige først. Vi ønsker, at det tilbud du modtager, også bliver den pris, som du betaler, når malerarbejdet er udført til din tilfredsstillelse.