Tapetsering

Malerfirmaet MLR er din professionelle maler, som har mere end 20 års erfaring med tapetsering.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Tapetsering efter dine behov og ønsker

Vi har mere end 20 års erfaring med tapetsering, og varetager alle opgaver store som små

Når det kommer til tapetsering af vægge, kræver det en god præcision og en god sans for detaljer. På den måde opnår man det pæneste og bedste resultat, når til opsætning af tapet.

Hos Malerfirmaet har vi igennem vores mange år i branchen udført 100-vis af opgaver inden for tapetsering, hvor vi har hjulpet tilfredse kunder med opsætning filt, opsætning af tapet og opsætning af glasvæv. Hvad end du skal have hjælp til tapetsering af skråvægge eller almindlige vægge, har vi med garanti, den ekspertise der skal til for at skabe et flot resultat for dig.

Har du udset dig et flot design, som du godt kunne tænke dig at få tapetseret, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med maling og tapetsering, hvor dine behov og ønsker altid kommer i første række.

Tapetsering pris

Igennem vores mange års erfaring med tapetsering, har vi lært at effektivisere vores arbejdsmetoder. Det betyder, at vi kan arbejde hurtigere og samtidig opretholde den høje kvalitet. På den måde kan vi give dig den bedst mulige pris på tapetsering af dine vægge.

Når vi skal beregne en tapetsering pris for dig, er der flere parametre, der skal kigges på. Blandt andet kigger vi på, hvor meget du skal have tapetseret, hvilke slags overflader, og hvad du skal have tapetseret.

For at vi kan give dig den mest præcise pris på tapetsering, anbefaler vi, at du kontakter os og fortæller os nærmere om dit projekt. Vi giver dig altid et uforpligtende tilbud skræddersyet efter dine behov, hvor vi altid kommer med vores professionelle råd og vejledning. Uanset hvad vi skal tapetsere for dig, får du altid leveret høj kvalitet til en god pris.

Skal du have professionel hjælp til opsætning af tapet, glasvæv, filt eller andre lignende opgaver, så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til at give dig professionel rådgivning og et godt tilbud på din opgave.

Ring til os

Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

Skriv til os

Send en besked på mike@malr.dk

Malermester MLR maler med glæde

Serviceydelser

Vores kunder siger

Lyder det interessant?

Kontakt os i dag

Skal vi være din malermester? Så tøv ikke med at kontakte os. Da god service og effektiv arbejdsgang er mærkesager for os, vil vi i 9 ud af 10 tilfælde vende retur med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Der kan være nogle opgaver, som er mere komplicerede og vanskelige, som vi bliver nødt til at besigtige først. Vi ønsker, at det tilbud du modtager, også bliver den pris, som du betaler, når malerarbejdet er udført til din tilfredsstillelse.