Maler Slagelse

Malerfirmaet MLR er din erfarne maler i Slagelse, kontakt os allerede nu.

Professionel maler i Slagelse

Malerfirmaet MLR har vi mere end 20 års erfaring inden for alt slags malerarbejde. Som din professionelle maler i Slagelse, står vi klar til at rykke ud til enhver maler opgave du måtte have til os. Vi har en bred erfaring med maleropgaver både for erhverv og private, hvor ingen opgaver er for små eller for store til os.

Som din malermester i Slagelse er du garanteret professionelle løsninger der dækker alle dine behov og mere til. Vi sørger for at foretage en grundig vurdering af din opgave og evt. se for skader, huller og andet inden vi starter malerarbejdet. Det gør vi for at sikre, at du får de bedste resultater, som også er holdbare.

Som den bedste maler i Slagelse, er vi sikre på at vi kan levere resultater, du vil få stor glæde af.

Skal du bruge vejledning og rådgivning, står vi klar til at dele ud af vores erfaring og ekspertise. Det gør vi, så du kan få et stykke malerarbejde, som du er tilfreds med. Du kan altid få et uforpligtende tilbud på en maler i Slagelse. Vi står klar til at hjælpe dig!


  Maler pris i Slagelse

  Hos Malerfirmaet MLR gør vi en dyd ud af at levere et perfekt stykke malerarbejde, men til rimelige priser. Vi har ikke en fast pris på vores arbejde, men vi udformer altid et gratis tilbud, der er tilpasset til dine behov. 

  Som din maler i Slagelse, har vi fokus på dine behov, og vi sørger for at levere resultater der virkeliggøre dine drømme. Vi stræber altid efter, at du er 100% tilfreds med det arbejde til den aftalte tid og pris.

  Ved at vælge os som din maler i Slagelse, får du hurtige og effektive resultater. Prisen er god, og afspejler det arbejde der skal udføres. Hvis du har brug for en mere konkret pris på din maleropgave, så kontakt os i dag. Så tager vi en snak, hvor vi efterfølgende kan komme med et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi går ind for høj kvalitet til lave priser – hver gang.

  Vi tilbyder alt indenfor malerarbejde

  Hos Malerfirmaet MLR tilbyder vi et bredt udvalg af malerarbejde til kunder i Slagelse. Vores erfaring spænder over alt fra mindre opfriskninger til større renoveringsprojekter, både indendørs og udendørs. 

  Vi fokuserer på kvalitet og kundetilfredshed, og arbejder tæt sammen med dig for at skræddersy løsninger, der opfylder dine specifikke behov. Som din maler i Slagelse, garanterer vi et flot og holdbart resultat.

  Maler i Slagelse med 100% garanti

  Som din maler i Slagelse, stræber vi os altid efter at skabe de bedste resultater. Vi gør os yderst umage for at vores malerarbejde lever op til dine krav.  Skulle der ske en fejl under udførelse af din opgave, så har du ingen grund til bekymring. Vi retter selvfølgelig op på eventuelle fejl, så det færdige resultat står snorlige. 
   
  Vi er hos Malerfirmaet MLR medlem af Danske Malermestre. Det understreger din garanti for et godt stykke veludført arbejde, med godkendte materialer og en overenskomst og godt arbejdsmiljø for vores dygtige malere. Du kan være tryg med os som din professionelle maler i Slagelse- det garanterer vi.

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  KONTAKT DIN MALER I SLAGELSE

  Vi ser frem til at komme i dialog med dig.

  Vi arbejder altid på højtryk og bestræber os på at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt – i 9 ud af 10 tilfælde vil du høre fra os inden for 24 timer. Derefter vil vi tilbyde dig et uforpligtende tilbud baseret på din specifikke opgave.

  Hos os kan du være sikker på, at det tilbud, du modtager, er den endelige pris uden skjulte gebyrer. Tag kontakt til os allerede i dag, og lad os tilbyde dig en tilfredsstillende løsning på dit malerbehov.

  Ønsker du at vi skal komme forbi og kigge på din opgave, så er du velkommen til at kontakte os.

  Mike Lykke Rasmussen