Maler Slagelse

Malerfirmaet MLR er din erfarne maler i Slagelse, som garanterer for malerarbejde i høj kvalitet til den aftalte tid og pris.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Professionel maler i Slagelse

Malerfirmaet MLR har vi mere end 20 års erfaring inden for alt slags malerarbejde. Som din professionelle maler i Slagelse, står vi klar til at rykke ud til enhver maler opgave du måtte have til os. Vi har en bred erfaring med maleropgaver både for erhverv og private, hvor ingen opgaver er for små eller for store til os.

Som din malermester i Slagelse er du garanteret professionelle løsninger der dækker alle dine behov og mere til. Vi sørger for at foretage en grundig vurdering af din opgave og evt. se for skader, huller og andet inden vi starter malerarbejdet. Det gør vi for at sikre, at du får de bedste resultater, som også er holdbare.
 
Dermed har vi også spidskompetencer inden for facaderenoveringspartling og tapetsering. Vi sidder altid klar til en snak, hvis du har en helt særlig maleropgave du har brug for vejledning og hjælp til. 
Som den bedste maler i Slagelse, er vi sikre på at vi kan levere resultater, du vil få stor glæde af.

Skal du bruge vejledning og rådgivning, står vi klar til at dele ud af vores erfaring og ekspertise. Det gør vi, så du kan få et stykke malerarbejde, som du er tilfreds med. Du kan altid få et uforpligtende tilbud på en maler i Slagelse. Vi står klar til at hjælpe dig!


  Maler pris i Slagelse

  Hos Malerfirmaet MLR gør vi en dyd ud af at levere et perfekt stykke malerarbejde, men til rimelige priser. Vi har ikke en fast pris på vores arbejde, men vi udformer altid et gratis tilbud, der er tilpasset til dine behov. Som din maler i Slagelse, har vi fokus på dine behov, og vi sørger for at levere resultater der virkeliggøre dine drømme. Vi stræber altid efter, at du er 100% tilfreds med det arbejde til den aftalte tid og pris. 

  Ved at vælge os som din maler i Slagelse, får du hurtige og effektive resultater. Prisen er god, og afspejler det arbejde der skal udføres. Hvis du har brug for en mere konkret pris på din maleropgave, så kontakt os i dag. Så tager vi en snak, hvor vi efterfølgende kan komme med et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi går ind for høj kvalitet til lave priser – hver gang.

  Vores maler ydelser

  Hos Malerfirmaet MLR udfører vi alle former for maleropgaver, alt efter behov og ønsker. Er du en privat kunde eller erhvervs kunde, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. 

  Når vi skal udregne et tilbud til dig, giver det rigtig god mening at komme forbi og besigtige opgaven først. Så vi som maler har en forståelse for omfanget på opgaven, og hvordan vi skal gribe opgaven an.

  Der skal f.eks. kigges på hvor meget forarbejde der skal tages højde for, hvilke materialer, samt hvor langt tid det vil tage. Det kan være at der er behov for en finpudsning af dine vægge før et spartelarbejde kan påbegyndes.

  Disse ting kan vi som din maler gennemskue ved at bese tilstanden af de overflader, som ønskes malet. Vi er specialister blandt andet indenfor spartelarbejde. En maler der udfører spartelarbejde, skal have styr på sin sans for detalje og god erfaring.

  Der skal høj fokus til, for det perfekte resultat inden for spartel. Vi udfører også især opgaver inden for tapetsering og facaderenovering. Så når du vælger en malermester gennem os, så får du en en specialiseret maler ud til dit projekt i Slagelse. 

  Kontakt os allerede i dag, og vi kan begynde at planlægge processen til din maleropgave. 

  maler

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

  Skriv til os

  Send en besked på mike@malr.dk

  Malerfirma i Slagelse med +20 års erfaring i branchen

  Søger du efter en professionel og kompetent maler i Slagelse, så står Malerfirmaet MLR klar til at hjælpe dig. For os er der ikke forskel på om det er en stor eller lille opgave og om det er inden for privat eller erhverv. Vi går til din opgave med mission for at give dit resultater til top kvalitet og til en fornuftig pris.

  Vores erfaring har klædt os på til alle slags opgaver, og vi tager service og din kundetilfredshed enormt seriøst. Med over 20 år i faget, kan du med ro i maven, trygt vælge os som din malermester i Slagelse og omegn. 

  Du er altid velkommen til at kontakte os med din maleropgave, tanker eller bekymringer. Vi tager en uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig godt videre med dit malerprojekt. Som din maler i Slagelse står vi klar til at opfylde dine malerdrømme.

  Vi sikrer tryghed og tilfredshed

  Som din maler i Slagelse, stræber vi os altid efter at skabe de bedste resultater. Vi gør os yderst umage for at vores malerarbejde lever op til dine krav.  Skulle der ske en fejl under udførelse af din opgave, så har du ingen grund til bekymring. Vi retter selvfølgelig op på eventuelle fejl, så det færdige resultat står snorlige. 
   
  Vi er hos Malerfirmaet MLR medlem af Danske Malermestre. Det understreger din garanti for et godt stykke veludført arbejde, med godkendte materialer og en overenskomst og godt arbejdsmiljø for vores dygtige malere. Du kan være tryg med os som din professionelle maler i Slagelse- det garanterer vi!

  Kontakt din maler i Slagelse

  Synes du at vi lyder som det rigtige malerfirma for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig. Du kan ringe til os på 29 70 53 54, maile til mike@malr.dk eller udfylde vores kontaktformular.

  Der er højt tempo hos os, da vi ofte er fuldt i gang med vores arbejdsgang. Så vi vender tilbage hurtigst muligt, og 9/10 af gangene vender vi retur indenfor 24 timer. Så kommer vi med et uforpligtende tilbud, efter vi har hørt mere om din opgave. 
   
  Vi sørger altid for, at det tilbud du modtager fra os, er den pris du betaler og ikke mere. Kontakt os i dag og modtag en tilfredshedsstillende maler løsning.