Spartelarbejde

Malerfirmaet MLR er din professionelle maler, som garanterer spartelarbejde af høj kvalitet til gode priser.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Professionelt og veludført spartelarbejde

Hos Malerfirmaet MLR stræber vi altid efter at levere et veludført stykke spartelarbejde, uanset om du skal have spartling af vægge, gips plader, KABE spartel eller fuldspartling. Derfor kan du altid føle dig tryg, når du vælger Malerfirmaet MLR til at udføre dit spartelarbejde for dig.

Med vores mere end 20 års erfaring i branchen, har vi udført 100-vis af opgaver inden for spartling. Det gør os i stand til at skabe de mest professionelle resultater for dig. For os er det vigtigt, at dine behov og ønsker altid bliver prioriteret højst.

Når det kommer til spartelarbejde, kræver det erfaring og en god sans for detaljer for at skabe et pænt resultat. Derfor anbefaler vi, at du kontakter en professionel, til at hjælpe dig med din opgave.

Hos Malerfirmaet MLR er vi eksperter og bruger altid den ekstra tid på din opgave. Vi giver dig altid vores ærlige og faglige rådgivning, så du kan opnå det perfekte resultat.

Uanset størrelse og omfang af dit projekt, har vi den erfaring der skal til, for at hjælpe dig godt i mål.
Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på din opgave.


  Pris på spartelarbejde​

  Ved at vi har effektiviseret vores arbejdsprocesser, kan vi på samme tid arbejde hurtigere og sørge for, at resultatet er af høj kvalitet. Det betyder at du som kunde, får et professionelt resultat til en konkurrencedygtig pris. For at vi kan give dig den mest præcise pris på din spartelopgave, kræver det, at vi hører nærmere omkring din opgave.

  Når vi skal beregne en pris på spartelarbejde for dig, er der flere parametre, der skal kigges på. Blandt andet kigger vi på, hvor og hvor meget du skal have spartlet, og hvilken type spartling du har behov for.

  Uanset størrelsen og omfanget af dit spartelarbejde, kan du altid forvente et godt og skræddersyet tilbud efter dine behov. Vi tilbyder også KABE spartel, hvor du ligeledes altid får et godt tilbud hos os.

  Skal du have en god pris på KABE spartel eller et godt tilbud på dit spartelarbejde, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver dig altid professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet 100% efter dine behov.

  Fordelen ved professionel spartling

  Når det kommer til spartelarbejde, kræver det erfaring og en god sans for detaljer for at skabe et pænt resultat. Derfor anbefaler vi, at du kontakter en professionel til at hjælpe dig med din opgave.

  Ved korrekt udførelse af spartelarbejde er forarbejdet gjort, hvilket betyder at når du opsætter filt eller tapet, får du et bedre og pænere resultat. Det forarbejdede spartelarbejde er derfor alfa omega, hvis du ønsker at opnå en glat og jævn overflade.

  Hos Malerfirmaet MLR er vi eksperter og bruger altid den ekstra tid på din opgave, og giver dig altid vores ærlige og professionelle rådgivning for, at du kan opnå det perfekte resultat.

  Uanset størrelse og omfang af dit projekt, har vi den erfaring, der skal til for at hjælpe dig godt i mål med din spartelopgave.

  Kontakt os på telefon 29 70 53 54 eller send os en mail på mike@malr.dk, og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit maleprojekt.

  Hvad er spartling?

  Spartling har flere funktioner, men er i bund og grund en måde at få dine vægge glatte, ensformige, inden du tapetsere eller maler den. Spartler du ikke inden du maler eller tapetsere, så kan væggen hurtigt se ujævn og halvfærdigt ud.

  Spartling er dermed fundamentet for en flot og glat væg, og derfor er vi seriøse omkring vores spartelarbejde. Vi går op i kvalitet og perfektion, hvilket vores resultater også bærer præg af.

  Skal du have sat filt eller tapet op, så er det også spartling du benytter. Det giver nemlig de bedste forudsætninger for, at resultatet bliver flot og jævnt.

  Hos Malerfirmaet MLR udfører vi kvalitetsbevidst og professionelt spartelarbejde, og vi kan udføre arbejdet på alle typer af overflader. Vi har både erfaringen, kompetencerne og værktøjet til at kunne sikre dig det bedste resultat.

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

  Skriv til os

  Send en besked på mike@malr.dk

  Fuldspartling

  Ved fuldspartling klargøres dine vægge og lofter, hvor de forberedes til at kunne blive malet. Det er ofte en stor opgave, som kræver god forberedelse, den rette viden, fremgangsmåde og teknik, for at kunne udføre fuldspartlingen korrekt.

  Igennem tiden har vi gjort os eksperter inden for området, til at kunne påtage os denne opgave og levere perfekte resultater.

  Skal vi sikre dig det pæneste resultat og give dig flotte og jævne vægge? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din spartleopgave. Vi står altid klar til at hjælpe dig, med dit malerprojekt, både privat og til erhverv.

  Kabe spartel

  Kabe spartling er indfarvet spartel, der med sin levende overflade både er lækker at se på og lækker at røre ved. Det er en form for spartelmasse, der sammen med en tilhørende overfladebehandling giver dine vægge et smudsafvisende udtryk.

  Dette er en god løsning for dig, som ønsker et slidstærkt og modstandsdygtigt produkt.

  Vi hjælper ofte kunder, som lige har købt nyt hus eller lejlighed og dermed har behov for spartelarbejde. Vi stræber efter, at give dig et dejligt hjem med ensartede og pæne vægge.

  Vi tilbyder også

  Vores kunder siger

  interesseret i et tilbud?

  Kontakt os i dag

  Har du brug for en erfaren malermester, så kontakt os allerede nu.
  Da god service og effektiv arbejdsgang er mærkesager for os, vil vi i 9 ud af 10 tilfælde vende retur med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

  Vi ønsker, at det tilbud du modtager, også bliver den pris, som du betaler, når malerarbejdet er udført til din tilfredsstillelse.