Maler København

Malerfirmaet MLR er din professionelle maler i København. Der garanteres altid malerarbejde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Kvalitetsbevidst maler i København

Over 20 års erfaring med malerarbejde, og alle slags maleropgaver både for private og erhvervsdrivende. Det gør os til nogle af de dygtigste og bedste malere på Sjælland. Samtidig påtager vi os alle slags opgaver, store og små, og er klar på alle slags udfordringer og problemer. 

Vi løser din opgave, og er først tilfredse med vores resultat, når du synes kvaliteten er i top. Sådan gør vi opgaven til en succesoplevelse for alle.

Som din lokale maler i København er du garanteret professionelle løsninger der dækker alle dine behov og mere til. Lige fra ny maling til renovering. Alle projekter tages imod, og udføres lige professionelt og kvalitetsbevidst.

Efterfølgende gennemgås udførslen, så vi sikrer os, at alt er som det skal være, og at projektet er fuldført. Sådan får du de bedste resultater, og vi sikrer os at opretholde vores høje standard. 

Vi sidder hos MLR altid klar til en snak, hvis du har brug for professionel rådgivning og vejledning til dit næste malerprojekt.

Som den bedste maler i København, er vi sikre på, at vi kan levere et stykke arbejde til dig, som både du og vi, vil være fuldt tilfreds med.


  Maler i København - høj kvalitet og god service

  Når der skal males, om så det er i lejlighed eller i hus, så indebærer det både forberedelse, udførsel og opfølgning. Vi er kvalitetsbevidste i alle tre dele af processen, og går ikke videre før det er i orden.

  Forberedelsen er en stor del af arbejdet, og det er her vi er særdeles erfarne og professionelle. Inden vi påbegynder at male, vurdere vi nemlig arbejdet. Det kan være, at der er behov for en forbehandling inden der males? Hvor meget skal der males? Er der behov for stillads og hvilke overflader er det, som der skal males?

  Ud fra dette lægger vi en plan sammen med dig, som vi herefter begynder udførslen på. Prisen på den høje kvalitet og gode service koster selvfølgelig, men vi giver altid et konkurrencedygtigt tilbud, før vi går i gang.

  Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave?

  Kontakt os i dag på 29 70 53 54, og så kan vi sammen tage en snak omkring din opgave. Du er også velkommen til at sende os en mail på mike@malr.dk, og så vil vi forsøge, at vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

  MLR firmabil til malerfirma
  Malerfirma MLR maler med glæde

  Malerfirma med fokus på tryghed

  Med et team bestående af veluddannede fagfolk stræber vi os altid på, at garantere vores kunder tryghed ved, at levere de bedste resultater.

  Vi tager alle vore opgaver op med samme fokus og indsats, og bestræber os på at levere sublime resultater hver eneste gang. Skulle der være en mindre fejl, er vi de første til at vende tilbage og rette fejlen hurtigst muligt.

  Vi er hos malerfirmaet MLR medlem af Danske Malermestre. Med godkendte materialer, en overenskomst, og et godt arbejdsmiljø for vores dygtige malere, er du sikret et veludført stykke arbejde.

  Du kan med os som maler i København, vide dig sikker på et professionelt stykke arbejde – det garanterer vi!

  Vi tilbyder disse maler ydelser

  Hos Malerfirmaet MLR er der ikke den opgave, som vi ikke kan løse. Vi udfører alle former for maleropgaver, som du står og må have. Vi hjælper ligeledes både private kunder og erhvervskunder.

  Det er altid nemmere for os, at udregne et tilbud, når vi har set opgavens omfang. Vi anbefaler derfor, at vi kommer forbi og bestiger opgaven først. På den måde kan vi få en forståelse af opgavens omgang, og forberede os på, hvordan vi bedst muligt griber denne an.

  Det kan variere meget fra opgave til opgave, hvor meget forarbejde der skal tages højde for, hvilke materialer, samt hvor langt tid opgaven vil tage. Der kan være behov for en finpudsning af dine vægge før et spartelarbejde kan påbegyndes. Disse ting kan vi lettere gennemskue ved, at tage et kig på opgaven først.

  Vi er blandt andet specialister indenfor spartelarbejde. Det sikres derfor altid, at vores medarbejdere har styr på sin sans for detalje og god erfaring. For at opnå det bedst mulige resultat med spartel er det vigtigt med et højt fokus fra vores medarbejdere. 

  Vi udfører også opgaver indenfor tapetsering, spartling facaderenovering. Du kan derfor trygt overlade alt dit malerarbejde i København til os.

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

  Skriv til os

  Send en besked på mike@malr.dk

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  interesseret i et tilbud?

  Kontakt din maler

  Kunne du tænke dig at have os som din samarbejdspartner til dit næste malerprojekt?

  Vi sidder klar til, at høre fra dig, og høre om dit næste malerprojekt. Kontakt os i dag på 29 70 53 54, og så kan vi sammen finde ud af hvilken løsning der bedst afdækker dine behov og ønsker.

  Du er også velkommen til, at sende os en mail på mike@malr.dk, eller udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden hvori du forklarer dine tanker og ideer. Vi er sikker på, at vi kan være hjælpen du mangler til at realisere dette.

  Der er ofte højt tempo på hos os, da vi ofte er i fuldt gang med at realisere kunders malerprojekter. Vi forsøger derfor, at vende tilbage på jeres henvendelser indenfor 24 timer med et uforpligtende tilbud efter vi har hørt mere detaljeret om din opgave.

  Vi sørger altid for, at det tilbud vi giver til dig forbliver det samme. Der er ingen grund til bekymring for ekstra betalinger, og den pris du modtager i første omgang forbliver altid den samme. Kontakt os i dag og mod en tilfredsstillende maler løsning.