Malermester til privat

Din troværdige malermester.
Malerarbejde af høj kvalitet til attraktive priser, med garanti for at overholde alle deadlines.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Malermester til privat

Der findes ingen opgave, der er for stor eller for lille. Uanset størrelsen kommer vores malermester til privat og maler for dig.

Det er vigtigt at føle sig tilpas og have de bedste rammer for ens hjem. Det gælder også, når det kommer til de mange vægge, der danner rammerne for de rum vi opholder os i. 

Så drømmer du om de helt snehvide vægge i stuen, blåt blomstret tapet i gangen eller en omgang rustik spartling af væggen? Så er vi den rette malermester, til at opfriske din bolig!

Når du har hyret en malermester til privat, skal service og kvalitet være i orden. Derfor sørger vi for at planlægge processen sammen med dig. Så kan du tage på arbejde om morgenen med ro i maven og komme hjem til et flot nymalet hjem. 

Mange synes, at det kan være et større projekt at få malet sit hjem. Hvad end det er en enkel væg, hele huset eller blot facaden. Så er det ikke sagen for os. Vi er på forhånd, forberedte på enhver type opgave og kan derfor nemt få klaret dit malerarbejde, effektivt og til en høj kvalitet.

Når det handler om dit hjem, betyder det også, at rammerne skal være perfekte, for at det bliver harmonisk, og at du føler dig hjemme. Derfor hjælper vi også gerne med råd og vejledning. Så du kan blive 100% tilfreds med resultatet, når vi er færdige. Der skal både vælges tapet og farve til væggen, og her kan vi især hjælpe med vores store erfaring og ekspertise på området.

Det er naturligvis en del af vores personlighed, at servicen er i top, når det kommer til malerarbejdet hjemme hos dig, og derfor hjælper vi med glæde. Kontakt os allerede i dag eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


  Malerservice i højeste klasse

  Hos Malerfirmaet M.L.R gør vi alt for, at det ønskede malerarbejde bliver tilpasset så godt ind i din hverdag som muligt.

  Vi ønsker at udføre vores arbejde til mindst mulig gene og besvær for dig. Med vores 18 års erfaring i branchen, og tilfredse kunder, sætter vi en ære i både at levere et flot resultat, samt give dig det bedst mulige resultat.

  Det skal være en god oplevelse, når i vælger os til at udføre jeres malerarbejde. Vi sørger for at skabe en god dialog og en gennemsigtig kommunikation, så du som kunde altid kan være sikker på at modtage det du forventer.

  Vores malermester til privat står klar til at hjælpe dig! Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig.

  Vi udfører alt malerarbejde til privat

  Med 18 års erfaring i malerbranchen har vi stået over for alle typer af opgaver og dækker derfor langt det meste. Vi tilbyder kvalitets malerarbejde til til alle typer af huse til fornuftige priser til alle typer af huse. Vi er godt klædt på til at hjælpe dig med dit malerprojekt.

  Vi er dog ikke blege for at hjælpe, selvom det specifikke du leder efter ikke står på listen. Kontakt os på telefon eller e-mail, så tager vi en snak om, hvordan vi som malermester på Sjælland kan hjælpe med dit projekt.

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

  Skriv til os

  Send en besked på mike@malr.dk

  Vores serviceydelser

  Vil du høre mere om vores serviceydelser?

  Hvis du er interesseret i at lære mere om forskellige maleropgaver, har vi uddybet her på siden. Du kan læse mere om bl.a. spartelarbejde, tapetsering og facaderenovering. Det kan hjælpe dig med at forstå, hvad vores forskellige serviceydelser dækker over.

  Hvem ved, måske bliver du inspireret på ny til dit malerprojekt? Vi står i hvert fald klar til at give dig vejledning, hvis du skulle sidde inde med spørgsmål.

  interesseret i et tilbud?

  Kontakt os i dag

  Har du brug for en erfaren malermester, så kontakt os allerede nu.
  Da god service og effektiv arbejdsgang er mærkesager for os, vil vi i 9 ud af 10 tilfælde vende retur med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

  Vi ønsker, at det tilbud du modtager, også bliver den pris, som du betaler, når malerarbejdet er udført til din tilfredsstillelse.