Malermester til privat

Der findes ingen opgave, der er for stor eller for lille. Uanset størrelsen kommer vores malermester til privat og maler for dig.

Når du har hyret en malermester til privat, skal service og kvalitet være i orden. Derfor sørger vi for at planlægge processen sammen med dig. Så kan du tage på arbejde om morgenen med ro i maven og komme hjem til et flot nymalet hjem. Mange synes, at det er et stort projekt at få malet. Hvad end det er en enkel væg, hele huset indvendigt eller blot facaden. Det synes vi ikke. Vi er på forhånd forberedte på enhver type opgave og kan derfor nemt få klaret dit malerarbejde effektivt og i en høj kvalitet. 
 
Når det handler om dit hjem, betyder det også, at rammerne skal være perfekte, for at det bliver harmonisk, og du føler dig hjemme. Derfor hjælper vi også gerne med råd og vejledning. Så du kan blive 100% tilfreds med kvaliteten, når vi er færdige. Der skal både vælges tapet og farve til væggen, og her kan vi især hjælpe med vores store erfaring og ekspertise på området. Det er naturligvis en del af vores personlighed, at servicen er i top, når det kommer til malerarbejdet hjemme hos dig, og derfor hjælper vi med glæde.
 
Med 18 års erfaring i malerbranchen har vi stået over for alle typer af opgaver og dækker derfor langt det meste. I høj kvalitet og til fornuftige priser kan vi tilbyde malerarbejde til alle typer af huse og kan klare nedenstående opgaver. Vi er dog ikke blege for at hjælpe, selvom det specifikke du leder efter ikke står på listen. Kontakt os på telefon eller email, så tager vi en snak om, hvordan vi som malermester på Sjælland kan hjælpe med dit projekt.

Malermester MLR maler med glæde

Serviceydelser

  • Spartelopgaver
  • Opsætning af filt, tapet og glasvæv
  • Ombyg, tilbyg og nybyg
  • KABE-spartling
  • Udendørsmalerarbejde; træværk, facader, vinduer/døre mm
  • Diverse reparationer

Vores kunder siger

Lyder det interessant?

Kontakt os i dag

Synes du, at vi lyder som malermesteren på Sjælland for dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Da god service og effektiv arbejdsgang er mærkesager for os, vil vi i 9 ud af 10 tilfælde vende retur med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Der kan være nogle opgaver, som er mere komplicerede og vanskelige, som vi bliver nødt til at bese først. Vi ønsker, at det tilbud du modtager, også bliver den pris, som du betaler, når vi har ryddet op efter os selv og efterset, at kvaliteten lever op til dine krav.