Maler Køge

Malerfirmaet MLR er din erfarne maler i Køge, som du altid kan regne med.

Lokal maler i Køge og omegn

Som et professionelt malerfirma tilbyder vi en omfattende palette af malerarbejde til boligejere i Køge og det omkringliggende område. Med vores mangeårige erfaring i branchen sikrer vores team af dygtige malere malerarbejde af den højeste standard.

Vores specialisering omfatter både indendørs og udendørs maleropgaver, hvor vi håndterer alt fra maling af individuelle værelser til hele boliger og facader.
Som din maler i Køge, lægger vi stor vægt på detaljer og præcision i vores arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og stræber efter altid at overgå dine forventninger med vores resultater.


  Som din maler får du

  At benytte en professionel maler til dit malerprojekt kan have mange fordele, herunder:

  Hos Malerfirmaet MLR bringer vi over 20 års erfaring og ekspertise med alt malerarbejde. Det sikrer dig et malerarbejde af højeste kvalitet, der forbliver smukt år efter år.

  Vores team af professionelle malere hos Malerfirmaet MLR kan færdiggøre dit malerprojekt hurtigere og mere effektivt end du selv ville kunne, hvilket sparer dig for værdifuld tid.

  Vores eksperter hos Malerfirmaet MLR tilbyder personlig vejledning i valg af farver og materialer, så dit hjem får præcis det udtryk, du drømmer om.

  Vi står 100% inde for kvaliteten af vores arbejde hos Malerfirmaet MLR og tilbyder garanti, så du føler dig tryg ved det færdige resultat.

  Hvad koster en maler i Køge?

  Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores malerservices i Køge og omegn. Vi ved, at pris er vigtigt for vores kunder, og derfor stræber vi altid efter at tilbyde vores tjenester til en skarp pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit malerprojekt, så du kan se, hvor meget du kan spare ved at benytte vores professionelle malerfirma. Kontakt os i dag for at høre mere om vores priser og få et tilbud.

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  Kontakt din maler i Køge

  Hvis du søger en pålidelig og professionel maler i Køge, så er vores malerfirma det oplagte valg. Vi har mange års erfaring med malerarbejde og kan garantere et flot og holdbart resultat. Vi er opmærksomme på detaljer og sørger altid for at levere den bedste service til vores kunder. 

  Med vores ekspertise og skræddersyede løsninger kan du få skabt det drømmehjem, du altid har ønsket dig. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dit næste malerprojekt.

  Mike Lykke Rasmussen

  Alt håndværk under et tag

  For de tilfælde, hvor dit byggeprojekt nødvendiggør et mere alsidigt sæt af kompetencer, har vi hos Malerfirmaet MLR indgået samarbejde med forskellige andre håndværksfag. Dette sætter os i stand til at levere en bredere palette af services, der supplerer vores specialiserede knowhow indenfor malerarbejde.