Facaderenovering

Malerfirmaet MLR tilbyder facaderenovering til
branchens bedste kvalitet.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Professionel maler til facaderenovering

Trænger boligens facade til en opfriskning? Så er Malerfirmaet MLR det helt rette malerfirma for dig. Med mere end 20 års erfaring i branchen, har vi stor erfaring med facaderenovering på alle typer bygninger.

Efter år udsættes facaden på huse for slid, fra det danske vejr. Facaden vil ofte være mere beskadiget og have et falmet udtryk. Derfor er der mange boligejere, som vælger at få renoveret husets facade, så det kan stå skarpt igen.

En facaderenovering kan være en dyrere boligforbedring, men det er en investering som vil tjene sig hjem igen. Ved at få renoveret facaden, vil du mærke en stigning i ejendomsværdi, en forlænget levetid samt få gavn af en bedre isolering til hjemmet.

Hos Malerfirmaet MLR har vi udført 100-vis af opgaver inden for facaderenovering, hvor vores spids kompetencer er maling af træværk, facader, vinduer, døre mm. Står du med andet slags udendørsmalerarbejde, har vi med garanti også udført det før.

Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du står og har brug for professionel hjælp til facaderenovering.


  Hvad indebærer en facaderenovering?

  En omfattende facaderenovering indebærer følgende:

  Facaden bliver renset for afskallet maling, gammelt alger, puds mv. Det vil typisk foregå ved en sandblæsning, men bestå jeres facade af cement eller en gasbeton, anvender man nedslibning metoden.

  Efter en sandblæsning vil murværket gennemgås for skader i mursten og fuger. Der kunne f.eks. være revner eller huller i fugen, hvor man så skal have foretaget en omfugning. Det indebærer at man erstatter det nuværende fuge med nyt.

  Man vælger ofte at få foretaget en hulmursisolering af ydervæggene, da det er en relativ billig løsning for at opnå den største varmebesparelse.

  Få at facaden til at fremstå jævn, skal facaden have en pudsning, vandskuring eller flitsning.

  Til sidst males facaden så den fremstår pænt og indbydende.

  Hvad koster en facaderenovering?

  Med mere end 20 års erfaring i branchen som professionelt malerfirma, har vi effektiviseret vores arbejdsmetoder, som betyder, at vi kan udføre vores opgaver hurtigere og stadigvæk holde den høje standard. 

  For dig som kunde betyder det, at du kan få foretaget facaderenovering til en langt bedre pris.

  Prisen på en facaderenovering kan variere alt efter renoveringens størrelse og omfang. Nogle facader kan have brug for små reparationer hvor andre har brug for en mere krævende facaderenovering, som også inkludere hulmursisolering, pudsning og maling.

  For at give dig den mest præcis pris på facaderenovering, anbefaler vi, at du tager kontakt til os, så vi kan høre nærmere omkring dit projekt. Prisen afhænger nemlig af, hvorvidt du skal have maling af træværk, facader, vinduer, døre eller diverse reparationer.

  Uanset størrelsen og omfanget af din opgave, skræddersyer vi altid et tilbud på facaderenovering efter dine behov og ønsker. Hos os får du altid gode priser på facaderenovering.

  Fordele ved en facaderenovering

  • Øget ejendomsværdi: En facaderenovering bringer nyt liv til husets udseende, hvor det vil fremstå mere nyt og istandsat. Det medfører ofte til ejendomsstigning, som er fordelagtigt mod en fremtidigt salg af huset.
  • Større varmebesparelser: Med en omfugning vil boligens isoleringen styrken som medfører til lavere varmeudslip. Med en omfugning og isolering af hulmur, vil det også bidrage til et bedre energimærke, som også hjælper med at øge ejendomsværdien.
  • Forlæng husets levetid: Ved en reparation af husets beskadige murer og fuge, øger du også murværkets levetid. Det forebygger mod yderligere slitage og smuldring, som kan gøre betydelig mere skade mod huset.

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

  Skriv til os

  Send en besked på mike@malr.dk

  Vores serviceydelser

  Vores kunder siger

  interesseret i et tilbud?

  Kontakt os i dag

  Har du brug for en erfaren malermester, så kontakt os allerede nu.
  Da god service og effektiv arbejdsgang er mærkesager for os, vil vi i 9 ud af 10 tilfælde vende retur med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

  Vi ønsker, at det tilbud du modtager, også bliver den pris, som du betaler, når malerarbejdet er udført til din tilfredsstillelse.