Maler Roskilde

Malerfirmaet MLR er din foretrukne maler i Roskilde, der garanterer malerarbejde i høj kvalitet til den aftalte tid og pris.

Erfaren maler i Roskilde

Her hos Malerfirmaet MLR har vi mere end 20 års erfaring i branchen som din professionelle maler i Roskilde. Med vores mange års erfaring, har vi igennem tiden udført 1000-vis af maleropgaver for tilfredse kunder i Roskilde. Vælger du os som din samarbejdspartner, er du altid garanteret, en maler som stræber efter det perfekte resultat.

Vi sætter altid dine behov i første række og forlader først din maleropgave, når du er 110% tilfreds med det endelige resultat. Når det kommer til service og kvalitet, er det aldrig nogensinde noget, vi går på kompromis med.

Vi har stor erfaring med både privat- og erhvervskunder, hvor vores spidskompetencer er facaderenovering, tapetsering og spartelopgaver. 

Står du med andre typer maleropgaver, kan vi med garanti også hjælpe dig med at udføre din opgave. Om du står med en større eller mindre maleropgave, kan vores kompetente maler i Roskilde helt sikkert klare dit malerprojekt.

Skal du bruge branchens skarpeste maler i Roskilde, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at give dig vores ekspertise, så du kan få et veludført stykke malerarbejde lige efter dine behov. 

Hos os får du altid en god pris på en maler og et 100% uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag.


  Priser på en maler i Roskilde

  Som maler i Roskilde, er vi indforstået med, at der findes mange forskellige priser på diverse maleropgaver.

  Malerfirmaet MLR lever af at levere et effektivt stykke malerarbejde af høj kvalitet til rimelige priser, så du kan føle dig tryg og sikker ved, at skulle overlade dit malerarbejde til et professionelt og kompetent malerfirma som os.

  Som din lokale maler i Roskilde er det ikke kun effektivitet og kvalitet vi har fokus på.
  Vi stræber altid efter, at stille kunden 100% tilfreds med det arbejde vi leverer og til den aftalte pris.

  Hos os får du altid en god pris på en maler i Roskilde. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

  Når vores malere i Roskilde skal fastsætte prisen på din maleropgave, afhænger det af flere faktorer, såsom omfanget af det, der skal males, typen af overflader, og det nødvendige forarbejde. Derfor kan det være udfordrende at angive en fast pris pr. time eller pr. kvadratmeter, da mange variabler indgår. Prissætning kan variere mellem malerfirmaer i Roskilde, baseret på enten kvadratmeter eller timeforbrug, og inkluderer materialer, administration og løn.

  For en mere præcis pris på din maleropgave, er du velkommen til at kontakte os for professionel rådgivning og et tilbud.

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  Kontakt din lokale maler

  Tror du også, ligesom mange andre, at vi er det perfekte malerfirma i Roskilde for dig? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon, email eller vores kontaktformular.

  Vi lægger stor vægt på høj service og effektivitet, og derfor vil vi i de fleste tilfælde (9 ud af 10 gange) vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

  Visse opgaver kan være mere komplekse og kræve en forudgående besigtigelse. Vi sikrer dog, at det tilbud, du modtager fra os, er gældende og pålideligt gennem hele processen.

  Ønsker du at vi skal komme forbi og kigge på din opgave, så er du velkommen til at kontakte os.

  Mike Lykke Rasmussen