Maler Roskilde

Malerfirmaet MLR er din foretrukne maler i Roskilde, som garanterer malerarbejde i høj kvalitet til den aftalte tid og pris.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Kompetent maler i Roskilde

Her hos Malerfirmaet MLR har vi mere end 20 års erfaring i branchen som din professionelle maler i Roskilde. Med vores mange års erfaring, har vi igennem tiden udført 1000-vis af maleropgaver for tilfredse kunder i Roskilde. Vælger du os som din samarbejdspartner, er du altid garanteret, en maler som stræber efter det perfekte resultat.

Vi sætter altid dine behov i første række og forlader først din maleropgave, når du er 110% tilfreds med det endelige resultat. Når det kommer til service og kvalitet, er det aldrig nogensinde noget, vi går på kompromis med.

Vi har stor erfaring med både privat- og erhvervskunder, hvor vores spidskompetencer er facaderenovering, tapetsering og spartelopgaver. 

Står du med andre typer maleropgaver, kan vi med garanti også hjælpe dig med at udføre din opgave. Om du står med en større eller mindre maleropgave, kan vores kompetente maler i Roskilde helt sikkert klare dit malerprojekt.

Skal du bruge branchens skarpeste maler i Roskilde, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at give dig vores ekspertise, så du kan få et veludført stykke malerarbejde lige efter dine behov. 

Hos os får du altid en god pris på en maler og et 100% uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag.


  Priser på en kompetent maler i Roskilde

  Som maler i Roskilde, er vi indforstået med, at der findes mange forskellige priser på diverse maleropgaver.

  Malerfirmaet MLR lever af at levere et effektivt stykke malerarbejde af høj kvalitet til rimelige priser, så du kan føle dig tryg og sikker ved, at skulle overlade dit malerarbejde til et professionelt og kompetent malerfirma som os.

  Som din lokale maler i Roskilde er det ikke kun effektivitet og kvalitet vi har fokus på.
  Vi stræber altid efter, at stille kunden 100% tilfreds med det arbejde vi leverer og til den aftalte pris.

  Hos os får du altid en god pris på en maler i Roskilde. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

  Hvad er prisen for en maler i Roskilde i timen eller pr. m2?

  Når vores maler i Roskilde skal beregne prisen på en maleropgave til dig, er der mange ting, der skal tages højde for. Blandt andet kigges der på, hvor meget der er, som skal males, hvilke slags overflader, og hvor meget forarbejde der kræves, inden væggene er klar til maling.

  Derfor er det ikke helt nemt at beregne en helt specifik pris på en maler i timen eller pr. m2, da der er mange parametre, der spiller ind. Nogle malerfirmaer i Roskilde beregner prisen ud fra antal m2, hvor andre går ud fra timeantal.

  Hvis man har med et malerfirma at gøre, som beregner prisen ud fra timeantal, så dækker prisen både materialer, administration, løn mm. Selve timeprisen varierer ofte fra det ene malerfirma til andet, såvel som hvor opgaven finder sted.

  Drejer det sig om m2 pris, så er det naturligvis omfanget af maleropgaven, som tages i betragtning. M2 priser varierer også mellem de forskellige malerfirmaer i Roskilde. 

  Vil du gerne have en mere specifik pris på din opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at give dig professionel rådgivning og et godt tilbud på din opgave.

  maler væg

  Sådan laver vi et tilbud til dig

  Når du står og skal have lavet et tilbud fra en malermester i Roskilde, vil de fleste gerne komme forbi for at bese opgaven først. Dette giver nemlig maleren en bedre forståelse for, hvad opgaven indebærer, og hvordan den skal gribes an. Det er blandt andet ting som opmåling, forarbejde osv., som der skal tages højde for.

  F.eks. kan tapetet være beskadiget, hvilket betyder, at maleren gerne skulle udbedre eller fjerne det helt inden malerarbejdet kan startes.

  Eftersom at der er så mange faktorer, som kan påvirke prisen, er det altid lettest for maleren at komme forbi og se på din maleropgave i Roskilde. Ydermere giver det også dig som kunde muligheden for at udnytte vores ekspertise, og få professionel rådgivning og vejledning til, hvordan du bedst opnår det perfekte resultat.

  Et tilbud på pris vil altid være en fordel for dig som kunde, da det giver dig noget fast at arbejde med. Dette er fremfor en timepris, hvor du ikke altid kan være helt sikker på hvor mange antal timer, der reelt ligger i opgaven.

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

  Skriv til os

  Send en besked på mike@malr.dk

  Lokalt malerfirma i Roskilde med 20 års erfaring

  Står du og har brug for et kompetent malerfirma i Roskilde til at udføre dit malerarbejde, så er Malerfirmaet MLR mere end klar til at hjælpe dig.

  Vi har mere eller mindre ordnet alle slags maleropgaver, som findes for både private og i erhverv indenfor branchen.

  Derfor kan det være en fordel for dig at vælge os, da vi gennem tiden har lært, hvordan vi bedst muligt arbejder hurtigt og effektivt. Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af arbejdet, da vi gerne vil sikre holdbare resultater.

  Vi ved, hvor vi skal starte, og hvornår vi står klar med et resultat, som er tilfredsstillende for både kunden og os selv. Hvis du ligesom mange andre synes, at vi lyder som det rette malerfirma i Roskilde for dig. Så tøv ikke med at kontakte os vedrørende din maleropgave.

  maler
  Hos os kan du føle dig tryg

  Som din lokale malermester i Roskilde, stræber vi altid efter skabe de bedste resultater. Men selvom vi er eksperter og stort set aldrig laver fejl, er det noget der kan ske, da vi trodsalt stadigvæk er mennesker. Og skulle det ske, at vi en sjælden gang laver fejl under udførelse af din opgave, skal du ikke være bekymret.

  Vi stræber efter din tilfredshed, og er de første til at komme og rette op på fejlen, hvis det skulle forekomme. Derudover er vi også medlem af Danske Malermestre, som er din garanti for et veludført stykke arbejde med godkendte materialer, og en overenskomst samt et optimalt arbejdsmiljø for vores malere. Med Malerfirmaet MLR som din lokale maler i Roskilde, kan du altid føle dig tryg!

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  interesseret i et tilbud?

  Kontakt os i dag

  Synes du som så mange andre, at vi lyder som det rette malerfirma i Roskilde for dig?
  Så tøv endelig ikke med at kontakte os pr. telefon 29 70 53 54, mail eller via vores kontaktformular.

  Eftersom et højt serviceniveau og en effektiv arbejdsgang er højt prioriteret hos os, så vil vi 9/10 af gangene vende retur med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

  Der kan naturligvis opstå enkelte opgaver, som kan være mere komplekse og vanskeligere end andre, som vi kan være nødsaget til at bese først. Vi bestræber os altid efter, at det tilbud du får fra os, vil holde hele vejen igennem processen.