Malermester til virksomheder og boligforeninger

Der findes ingen opgave, der er for stor eller for lille, uanset størrelsen kommer vores malermester til virksomheder og boligforeninger, og maler for dig.

Indbydende omgivelser på kontoret kan sætte gang i kreativiteten. Omgivelserne kan dermed være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø, hvilket du kan imødekomme gennem maling og tapetsering af dit kontor. Hvis du derfor tænker, at et sådan projekt kunne være gavnligt.. Derudover kan vi også være behjælpelige med klargøring og maling af lejemål. Står du og skal udleje en lejlighed, som har behov for en renovering og maling, så kommer vi gerne. Er der tale om en boligforening, ved vi, at der kan være en stram deadline. Derfor sørger vi for at udføre vores opgaver hurtigt og effektivt, så det står klar til den aftalte tid. Vi hjælper og rådgiver med glæde, så du får udført et stykke malerarbejde, der stemmer overens med dine ønsker, behov og krav til kvalitet. Står du derfor og mangler en malermester til virksomheder eller boligforeninger, så kontakt os.
 
Inden vi påbegynder arbejdet sørger vi for i fællesskab at lægge en plan for, hvorledes vi får færdiggjort malerarbejdet mest effektivt uden at forstyrre jeres arbejdsdag. På denne måde kan vi begge arbejde hurtigt og effektivt, så du får nogle nye flotte lokaler. Vi får også forventningsafstemt, hvorledes både processen og resultatet for din renovering skal være, så vi undgår misforståelser undervejs. Vi går ikke hjem før du er 100% tilfreds, og netop derfor er det vigtigt at have lagt en plan, så resultatet bliver efter dine ønsker.
 
Hvis du synes, at vi lyder som malermesteren på Sjælland, der kan realisere dine drømme for et mere harmonisk kontor, så ring til os på telefon eller send os en mail. Så kan vi diskutere jeres projekt og vende retur med et uforpligtende tilbud med fornuftige priser.

Serviceydelser til erhverv og boligforeninger

  • Spartelopgaver
  • Opsætning af filt og glasvæv
  • Opsætning af tapet
  • KABE-spartling
  • Udendørsmalerarbejde; træværk, facader, vinduer/døre mm
  • Diverse reparationer

Vores kunder siger

Lyder det interessant?

Kontakt os i dag

Synes du, at vi lyder som malermesteren på Sjælland for dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Da god service og effektiv arbejdsgang er mærkesager for os, vil vi i 9 ud af 10 tilfælde vende retur med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Der kan være nogle opgaver, som er mere komplicerede og vanskelige, som vi bliver nødt til at bese først. Vi ønsker, at det tilbud du modtager, også bliver den pris, som du betaler, når vi har ryddet op efter os selv og efterset, at kvaliteten lever op til dine krav.