Maler Solrød​

Trænger din bolig til et nyt frisk look? Hos Malerfirmaet MLR har vi igennem +20 år skabt et stort kendskab til de bedste malerløsninger. Kontakt os nu. ​

Dygtig maler i Solrød

Som din lokale maler i Solrød er der ikke den maleropgave, som vi hos Malerfirmaet MLR ikke kan løse. Om det gælder en lille eller stor opgave står vi altid klar til at hjælpe dig med denne. Vi har en bred erfaring med både maleropgaver for private, men også maleropgaver for erhvervsvirksomheder. Vores veludannede medarbejdere står altid klar til at udføre et professionelt stykke arbejde overfor jer. 
 
Vores maler hold garanterer altid professionelle løsninger som afdækker de behov og ønsker som du står og har. Vi sørger altid for, at foretage et grundigt og nødvendigt stykke forarbejde inden vi påbegynder malerarbejdet. Dette indebærer, at vi altid laver en vurdering af om der er eventuelle skader, huller eller andet, som er i vejen for vores malerarbejde. 
Hos Malerfirmaet MLR har vi også store kompetencer inden for facaderenovering, spartling og tapetsering. Vi er altid klar til, at tage en snak med dig omkring omfanget på din maleropgave. Vi står ligeledes klar med vores professionelle vejledning. Vi er sikre på, at vi kan levere de resultater som både du og vi kan være tilfredse med.
 
Skal du bruge hjælp til din næste maleropgave, eller vil du bare have et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på 29 70 53 54, og lad os sammen finde frem til den bedste løsning for dig. Du er også velkommen til, at udfylde vores kontaktformular her på siden, og så vil vi forsøge at ringe dig op inden for 24 timer.


  Få hjælp til alt slags malerarbejde​

  Malerfirmaet MLR står klar til at tage sig af enhver maleropgave, du måtte have – ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi tilbyder vores ekspertise til både private og erhvervskunder og dækker et bredt spektrum af malerarbejde.

  Som eksperter i malerbranchen, håndterer vi ikke kun maling af vægge, men tilbyder også kvalificeret assistance med tapetsering, facaderenovering, og spartelarbejde.

  Du kan med fuld tillid overlade dit malerprojekt i Solrød Strand til os ved Malerfirmaet MLR, hvor du kan være sikker på, at arbejdet bliver udført med stor professionalisme og nøjagtighed.

  Med mere end 20 års erfaring i branchen har vi igennem mange år hjulpet vores kunder med forskellige maleropgaver i Solrød Strand. Vores team består af veludannede fagfolk, som altid stræber efter at blive bedre til vores arbejde, og hjælpe vores kunder på den bedst mulige måde. 
   

  Uanset om der er tale om en lille eller stor opgave, om det er til privat eller erhverv – udfører vi altid vores opgaver til perfektion. Vores mission er altid at skabe tilfredse kunder igennem vores arbejde. 

  Du kan derfor trygt overlade din næste maleropgave til os, og vide dig sikker på, at den udføres efter højeste standarder. 

  Maler i Solrød til gode priser

  Priserne på vores malerarbejde varierer afhængigt af opgavens art og omfang, men vi garanterer, at det tilbud, du modtager fra os, holder hele vejen igennem uden ekstra omkostninger. Faktorer som forarbejde, opgavens størrelse og eventuelt behov for stillads påvirker den endelige pris. 

  Vi stræber efter altid at tilbyde konkurrencedygtige priser. Ønsker du et uforpligtende tilbud på din maleropgave? Kontakt os i dag for at aftale nærmere.

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  Kontakt din lokale maler

  Er du på udkig efter et professionelt og erfarent malerfirma, der altid er klar til at tage fat på nye udfordringer? Så er du landet det helt rette sted. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud, som du frit kan overveje, om du ønsker at benytte dig af.

  Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden med en mere detaljeret beskrivelse af din maleropgave. Vi vil derefter gøre vores bedste for at kontakte dig hurtigst muligt. Som et travlt firma, der altid arbejder på fuld tryk, er vi dedikerede til at levere topkvalitet.

  Med særligt fokus på malerarbejde i Solrød står vi klar til at hjælpe dig med dit projekt, uanset omfang.

  Mike Lykke Rasmussen