Maler Solrød

Trænger din lejlighed, dit hus eller noget helt tredje til et nyt frisk look? Hos Malerfirmaet MLR har vi igennem +20 års erfaring skabt et stort kendskab til de bedste malerløsninger, som afdækker dine behov og ønsker.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Dygtig maler i Solrød

Som din lokale maler i Solrød er der ikke den maleropgave, som vi hos Malerfirmaet MLR ikke kan løse. Om det gælder en lille eller stor opgave står vi altid klar til at hjælpe dig med denne. Vi har en bred erfaring med både maleropgaver for private, men også maleropgaver for erhvervsvirksomheder. Vores veludannede medarbejdere står altid klar til at udføre et professionelt stykke arbejde overfor jer. 
 
Vores maler hold garanterer altid professionelle løsninger som afdækker de behov og ønsker som du står og har. Vi sørger altid for, at foretage et grundigt og nødvendigt stykke forarbejde inden vi påbegynder malerarbejdet. Dette indebærer, at vi altid laver en vurdering af om der er eventuelle skader, huller eller andet, som er i vejen for vores malerarbejde. 
Hos Malerfirmaet MLR har vi også store kompetencer inden for facaderenovering, spartling og tapetsering. Vi er altid klar til, at tage en snak med dig omkring omfanget på din maleropgave. Vi står ligeledes klar med vores professionelle vejledning. Vi er sikre på, at vi kan levere de resultater som både du og vi kan være tilfredse med.
 
Skal du bruge hjælp til din næste maleropgave, eller vil du bare have et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på 29 70 53 54, og lad os sammen finde frem til den bedste løsning for dig. Du er også velkommen til, at udfylde vores kontaktformular her på siden, og så vil vi forsøge at ringe dig op inden for 24 timer.


  Maler i Solrød med +20 års erfaring

  Med mere end 20 års erfaring i branchen har vi igennem mange år hjulpet vores kunder med forskellige maleropgaver i Solrød Strand. Vores team består af veludannede fagfolk, som altid stræber efter at blive bedre til vores arbejde, og hjælpe vores kunder på den bedst mulige måde. 
   
  Uanset om der er tale om en lille eller stor opgave, om det er til privat eller erhverv – udfører vi altid vores opgaver til perfektion. Vores mission er altid at skabe tilfredse kunder igennem vores arbejde. 

  Du kan derfor trygt overlade din næste maleropgave til os, og vide dig sikker på, at den udføres efter højeste standarder. 
  Malerfirma MLR maler med glæde
  MLR firmabil til malerfirma

  Vi kan hjælpe dig med disse maleropgaver

  Hos Malerfirmaet MLR er der ikke den opgave, som vi ikke står klar til at løse. Vi udfører alle former for maleropgaver af alle størrelser. Vi står herunder også klar til at hjælpe både private kunder såvel som erhvervskunder. 
   

  Vi er specialister inden for alt der omhandler malerarbejde. Vi udfører udover maling af dine vægge også professionel hjælp med tapetseringfacaderenovering og spartelarbejde

  Du kan derfor trygt overlade alt dit malerarbejde i Solrød Strand til os hos Malerfirmaet MLR, og vide dig sikker på, at arbejdet udføres korrekt og professionelt. 

  Maler i Solrød med gode priser

  Priserne på vores maleropgaver kan variere meget fra opgave til opgave. Vi sørger dog altid for, at det tilbud vi giver i første omgang også er det som vare ved i hele processen. Der opstår hos os aldrig nye betalinger eller lignende, og du kan derfor altid være sikker på, at den pris vi giver er den der holder ved. 
   
  Priserne afhænger ligeledes også af, hvor meget forarbejde der skal laves inden malerprocessen går i gang. Skal der forbehandles inden der males? Hvor stort et område skal males? Er der behov for eventuelt stillads til maleropgaven? Alt dette er vi nødsaget til at kende mere til før vi kan give en nøjagtig pris på maleropgaven. 

  Vi forsøger dog altid, at tilbyde vores kunder de bedste og mest konkurrencedygtige priser som muligt. Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave? Kontakt os i dag, og lad os sammen finde frem til prisen på din maleropgave. 

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

  Skriv til os

  Send en besked på mike@malr.dk

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  interesseret i et tilbud?

  Få et maler tilbud i dag

  Skal du bruge et professionelt og erfarent malerfirma, som altid er klar på nye opgaver? Så er du helt bestemt havnet det rigtige sted. Kontakt os allerede i dag, og modtag et uforpligtende tilbud, som du selv kan tage stilling til om du vil tage imod. 
   

  Ring til os på 29 70 53 54, og lad os sammen finde frem til den løsning som passer bedst til dig. Du er også velkommen til, at udfylde vores kontaktformular her på siden, og forklare din maleropgave mere præcist til os. Vi vil herefter forsøge, at ringe dig op hurtigst muligt. Vi er et firma i højt tempo, som arbejder på højtryk. 

  Hvis der er tale om en maleropgave af et større omfang kan vi være nødsaget til, at bese opgaven før vi kan komme med et konkret tilbud til dig. De tilbud som vi giver i første omgang til vores kunder er også det tilbud, som holder ved igennem hele processen. 
   
  Så hvad end maleropgave, som du står og mangler hjælp til, så ser vi frem til at høre mere om den. Kontakt os i dag, og lad os sammen starte et godt samarbejde op.