Maler Kalundborg​

Malerfirmaet MLR er din professionelle maler i Kalundborg. Der garanteres altid malerarbejde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Erfaren maler i Kalundborg

Ingen opgave er for stor eller for lille for os hos MLR, din pålidelige maler i Kalundborg. Med mere end to årtiers erfaring har vi påtaget os en bred vifte af maleropgaver for både private boliger og erhvervskunder i Kalundborg-området.

Vores ambition er at sikre, at du som kunde får et resultat, som både du og vi kan være stolte af. Vi lægger vægt på din fulde tilfredshed og leverer altid arbejde af højeste kvalitet. Som din lokale malermester i Kalundborg, lover vi professionelle løsninger, der imødekommer alle dine behov – og mere til.

Som den foretrukne maler i Kalundborg, er vi overbeviste om, at vi kan levere et resultat, der vil leve op til dine forventninger og glæde dig langt ud i fremtiden.

Før vi påbegynder malerarbejdet, gennemfører vi en grundig vurdering for at opdage eventuelle skader, huller eller andre forhold, der skal adresseres. Dette skridt er afgørende for at sikre, at det endelige resultat bliver både holdbart og tilfredsstillende for dig i mange år fremover.


  Maler i Kalundborg til fordelagtige priser

  Der er en del faktorer der spiller ind i prisen på maleropgaver. Vi har dog altid sikret, at det er aftalt på forhånd præcis hvad den enkelte opgave vil koste. Priserne kan dog variere altid efter omfanget på maleropgaven.

  Vi prøver dog hos MLR altid, at tilbyde vores kunder så konkurrencedygtige priser som muligt. Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave?

  Kontakt os i dag på 29 70 53 54, og så kan vi sammen tage en snak omkring din opgave. Du er også velkommen til at sende os en mail på mike@malr.dk, og så vil vi forsøge, at vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  Kontakt din maler i Kalundborg

  Kunne du tænke dig at have os som din samarbejdspartner til dit næste malerprojekt?

  Vi sidder klar til, at høre fra dig, og høre om dit næste malerprojekt. Kontakt os i dag på 29 70 53 54, og så kan vi sammen finde ud af hvilken løsning der bedst afdækker dine behov og ønsker.

  Du er også velkommen til, at sende os en mail på mike@malr.dk, eller udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden hvori du forklarer dine tanker og ideer. Vi er sikker på, at vi kan være hjælpen du mangler til at realisere dette.

  Ønsker du at vi skal komme forbi og kigge på din opgave, så er du velkommen til at kontakte os.

  Mike Lykke Rasmussen