Maler Kalundborg

Malerfirmaet MLR er din professionelle maler i Kalundborg. Der garanteres altid malerarbejde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Erfaren maler i Kalundborg

Om du står med en stor eller lille maleropgave er der ikke den opgave, som vi hos MLR ikke kan løse. Med mere end 20 års erfaring i branchen har vi varetaget maleropgaver af alle omfang. Vi varetager ligeledes maleropgaver for både private og erhvervsdrivende i Kalundborg.

Vi stræber altid efter, at du som kunde ender med et resultat som både du og vi kan være stolte af. Vi sørger altid for din tilfredshed og et stykke arbejde af høj kvalitet.Som din lokale malermester i Kalundborg er du garanteret professionelle løsninger der dækker alle dine behov og mere til.

Vi sørger altid for en grundig vurdering af din opgave, og evt. se for skader, huller eller andet inden vi starter malerarbejdet. Det gør vi for at sikre, at du opnår de bedste resultater som du kan være tilfreds med mange år ind i fremtiden.

Ud over malerarbejdet har vi også stærke spidskompetencer inden for facaderenovering, spartling og tapetsering. Vi sidder altid klar til en snak, hvis du har brug for professionel rådgivning og vejledning til dit næste malerprojekt.

Som den bedste maler i Kalundborg, er vi sikre på, at vi kan levere et stykke arbejde til dig, som du vil være tilfreds med mange år ind i fremtiden.


  Maler i Kalundborg til fordelagtige priser

  Der er en del faktorer der spiller ind i prisen på maleropgaver. Vi har dog altid sikret, at det er aftalt på forhånd præcis hvad den enkelte opgave vil koste. Priserne kan dog variere altid efter omfanget på maleropgaven.

  Det kan være, at der er behov for en forbehandling inden der males? Hvor meget skal der males? Er der behov for stillads og hvilke overflader er det, som der skal males?

  Vi prøver dog hos MLR altid, at tilbyde vores kunder så konkurrencedygtige priser som muligt. Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave?

  Kontakt os i dag på 29 70 53 54, og så kan vi sammen tage en snak omkring din opgave. Du er også velkommen til at sende os en mail på mike@malr.dk, og så vil vi forsøge, at vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

  Malerfirma MLR maler med glæde
  MLR firmabil til malerfirma

  Maler der skaber tryghed og tilfredshed

  Med et team bestående af veluddannede fagfolk stræber vi os altid på, at garantere vores kunder tryghed ved, at levere de bedste resultater.

  Hver maleropgave udføres lige professionelt, og der er ikke nogen opgaver vi tager mindre seriøst end andre. Skulle der opstå eventuelle fejl ved vores arbejde retter vi selvfølgelig altid disse, så vi alle sammen kan være tilfredse med det udførte arbejde.

  Vi er hos malerfirmaet MLR medlem af Danske Malermestre. Med godkendte materialer, en overenskomst, og et godt arbejdsmiljø for vores dygtige malere er du sikret et veludført stykke arbejde.

  Du kan med os som maler i Kalundborg vide dig sikker på et professionelt stykke arbejde – det garanterer vi!

  Vi tilbyder disse maler ydelser

  Hos Malerfirmaet MLR er der ikke den opgave, som vi ikke kan løse. Vi udfører alle former for maleropgaver, som du står og må have. Vi hjælper ligeledes både private kunder og erhvervskunder.

  Det er altid nemmere for os, at udregne et tilbud, når vi har set opgavens omfang. Vi anbefaler derfor, at vi kommer forbi og bestiger opgaven først. På den måde kan vi få en forståelse af opgavens omgang, og forberede os på, hvordan vi bedst muligt griber denne an.

  Det kan variere meget fra opgave til opgave, hvor meget forarbejde der skal tages højde for, hvilke materialer, samt hvor langt tid opgaven vil tage. Der kan være behov for en finpudsning af dine vægge før et spartelarbejde kan påbegyndes. Disse ting kan vi lettere gennemskue ved, at tage et kig på opgaven først.

  Vi er blandt andet specialister indenfor spartelarbejde. Det sikres derfor altid, at vores medarbejdere har styr på sin sans for detalje og god erfaring. For at opnå det bedst mulige resultat med spartel er det vigtigt med et højt fokus fra vores medarbejdere. Vi udfører også opgaver indenfor tapetsering og facaderenovering. Du kan derfor trygt overlade alt dit malerarbejde i Kalundborg til os.

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

  Skriv til os

  Send en besked på mike@malr.dk

  Vores kunder siger

  Vores serviceydelser

  interesseret i et tilbud?

  Kontakt din maler i Kalundborg

  Kunne du tænke dig at have os som din samarbejdspartner til dit næste malerprojekt?

  Vi sidder klar til, at høre fra dig, og høre om dit næste malerprojekt. Kontakt os i dag på 29 70 53 54, og så kan vi sammen finde ud af hvilken løsning der bedst afdækker dine behov og ønsker.

  Du er også velkommen til, at sende os en mail på mike@malr.dk, eller udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden hvori du forklarer dine tanker og ideer. Vi er sikker på, at vi kan være hjælpen du mangler til at realisere dette.

  Der er ofte højt tempo på hos os, da vi ofte er i fuldt gang med at realisere kunders malerprojekter. Vi forsøger derfor, at vende tilbage på jeres henvendelser indenfor 24 timer med et uforpligtende tilbud efter vi har hørt mere detaljeret om din opgave.

  Vi sørger altid for, at det tilbud vi giver til dig forbliver det samme. Der er ingen grund til bekymring for ekstra betalinger, og den pris du modtager i første omgang forbliver altid den samme. Kontakt os i dag og mod en tilfredsstillende maler løsning.