Maler Greve

Malerfirmaet MLR er din erfarne maler i Greve, som garanterer malerarbejde i høj kvalitet til den aftalte tid og pris.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

Professionel maler i Greve

Vi har i Malerfirmaet MLR over 20 års erfaringen inden for malerarbejde. Vi er din professionelle maler i Greve, og er står klar til at varetage hvad end maleropgave du måtte side inde med. Vi har stor erfaring med maleropgaver både indenfor erhverv og privat over hele i Greve. 

Vi udfører både de små og store opgaver, og du er garanteret en malermester, som kan dække netop dine behov. Vi stræber efter at du ender med det perfekte resultat. Du kan regne med, at en maler vil sørge for din tilfredshed og ikke går ned på service samt kvalitet. 

Vores spidskompetencer er inden for facaderenovering, tapetsering og spartelopgaver. Dog er vi klar til en snak, hvis du har en helt særlig maleropgave du har brug for vejledning og hjælp til. Vi er sikre på at vi er den skarpeste maler i Greve der kan klare dit malerprojekt. 
 
Skal du bruge vejledning og rådgivning, står vi klar til at dele ud af vores erfaring og ekspertise. Det gør vi, så du kan få et stykke malerarbejde, som du er tilfreds med. Du kan altid få et uforpligtende tilbud på en maler i Greve. Vi står klar til at hjælpe dig!


  Som maler i Greve, er vi indforstået med, at der findes mange forskellige priser på diverse maleropgaver.

  Hos Malerfirmaet MLR gør vi en dyd ud af at levere et perfekt stykke malerarbejde, men til rimelige priser. Vi har derfor ikke en fast pris på vores arbejde, men sigter efter at skræddersy et tilbud efter dine behov. 

  Som din maler i Greve, har vi fokus på dine behov, og vi sørger for at leve op til dine forventninger. Vi stræber altid efter, at du er 100% tilfreds med det arbejde til den aftalte pris. 

  Ved at vælge en maler i Greve, får du hurtige og effektive resultater. Prisen er god, og afspejler det arbejde der skal udføres. Hvis du har brug for en mere konkret pris på din maleropgave, så kontakt os i dag. 

  Så tager vi en snak, og vi kan efterfølgende komme med et uforpligtende tilbud på din opgave, så du kan se en pris der afspejler dine ønsker. Vi går ind for høj kvalitet til lave priser – hver gang.

  Malerfirma MLR maler med glæde
  Malermester MLR maler med glæde

  Hvad er prisen for en maler i Greve i timen eller pr. m2?

  Når en maler kommer ud til dig i Greve, så er prisen beregnet efter de aftale maleropgaver. Det er den, fordi der er flere ting der skal tages højde for, alt efter hvilken opgave der er tale om. 

  Det kommer blandt andet an på, om der er behov for forbehandling inden der males. Hvor meget skal der males? Er der behov for stillads og hvilke materialer er de overflader der skal males m.m.

  Hvis man har med en malerfirma, der beregner ud fra timeantal, så vil prisen med størst sandsynlighed dække for både materialer, administration, løn m.m. Timeprisen vil ofte variere fra malerfirma til malerfirma. 

  Drejer det sig om en pris pr. m2, vil prisen afgøres efter størrelse på overflader der skal males. Priserne pr. m2 varierer også mellem de forskellige malerfirmaer. 

  Er du interesseret i at høre mere om en specifik pris på din opgave? Så kontakt os, og vi snakker om dine opgavers omfang, og hvad du kan forvente det kommer til at koste. Vi står klar til at vejlede dig og give et godt tilbud på en maler i Greve. 

  Hvilke opgaver kan en maler udføre for dig?

  Malerfirmaet MLR udfører alle former for maleropgaver. Uanset om du er privat kunde eller erhvervs kunde, står vi klar til at hjælpe dig på vej. Når vi skal udregne et tilbud til dig, giver det rigtig god mening at komme forbi og bese opgaven først. Så vi som maler har en forståelse for omfanget på opgaven, og hvordan vi skal gribe opgaven an. 

  Der skal f.eks. kigges på hvor meget forarbejde der skal tages højde for og hvilke materialer maleren har at arbejde med. Det kan være at der er behov for en finpudsning af dine vægge før et spartelarbejde kan påbegyndes. Disse ting kan en maler gennemskue ved at bese tilstanden af de overflader, som ønskes malet. 

  Når du vælger os som malermester, så får du en en specialiseret maler ud til dit projekt i Greve. Kontakt os allerede i dag, og vi kan begynde at planlægge processen til din maleropgave. 

  Ring til os

  Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

  Skriv til os

  Send en besked på mike@malr.dk

  Professionelt malerfirma med over 20 års erfaring i branchen

  Hvis du står og har brug for en professionel og kompetent maler i Greve, så er står Malerfirmaet MLR klar til at hjælpe dig. 

  Det er uanset om, hvor stor eller lille din opgave er, og om det er inden for privat eller erhverv. Vi går til din opgave med mission for at give dit resultater i kvalitet og til en fornuftig pris. 

  Vores erfaring har klædt os på til alle slags opgaver, og vi tager service og din kundetilfredshed enormt seriøst. Med over 20 år i faget, kan du med ro i maven, trygt vælge en malermester hos os. 

  Tøv ikke med at kontakte os vedrørende din maleropgave, tanker eller bekymringer. Vi tager en uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig godt videre med dit malerprojekt. En maler i Greve står klar til at få dine malerdrømme opfyldt.

  maler

  Vi sikrer din tryghed og tilfredshed

  Som din lokale malermester i Næstved, stræber vi altid efter skabe de bedste resultater. Men selvom vi er eksperter og stort set aldrig laver fejl, er det noget der kan ske, da vi trodsalt stadigvæk er mennesker. 

  Skulle det ske, at vi en sjælden gang laver en fejl under udførelse af din opgave, skal du ikke være bekymret. Vi er de første til at komme og rette op på fejlen, hvis det skulle forekomme.

  Derudover er vi også medlem af Danske Malermestre. Det er din garanti for et veludført stykke arbejde med godkendte materialer, en overenskomst samt et optimalt arbejdsmiljø for vores malere.
  Med Malerfirmaet MLR som din lokale maler i Næstved, kan du altid føle dig tryg!

  Vores serviceydelser

  interesseret i et tilbud?

  Kontakt dit maler i Greve​

  Synes du at vi lyder som det rigtige firma for dig? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Det kan ske på telefon 29 70 53 54mail eller via vores kontaktformular.

  Der er højt tempo hos os, da vi ofte er fuldt i gang med vores arbejdsgang. Så vi vender tilbage hurtigst muligt, og 9/10 af gangene vender vi retur indenfor 24 timer. Så kommer vi med et uforpligtende tilbud, efter vi har hørt mere om din opgave. 
   
  Der kan naturligvis opstå enkelte opgaver, som kan være mere komplekse og vanskeligere end andre, som vi kan være nødsaget til at bese først. Vi bestræber os altid efter, at det tilbud og pris du får fra os, vil holde hele vejen igennem processen.
   
  Så hvad end opgave du har brug for hjælp til, så glæder vi os til at høre fra dig. Vi er sikre på at vi kan finde en tilfredshedsstillende løsning.