Om os - Malerfirmaet MLR ApS

Med 20 års erfaring inden for malerarbejde har vi stor viden og ekspertise inden for vores felt. Vi startede ud med at arbejde i diverse malerfirmaer og 1. marts 2018 gik Mike Lykke Rasmussen selvstændig, og malervirksomheden “Malerfirmaet MLR ApS” blev etableret til at servicere kunder på Sjælland. Mike har støbt fundamentet for, hvordan Malerfirmaet MLR ApS arbejder og rådgiver dig som kunde. Blot fordi firmaet er nyt, betyder det dog ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores udførte arbejde. 
 
Vi gør, hvad vi kan for at sikre, at du som kunde får den bedste oplevelse undervejs i projektet. Glade kunder er det bedste, der findes. Derfor har vi en række ufravigelige principper, der skal sikre, at du som kunde er 100% tilfreds, inden vi går. Vores principper, der skal sikrer din tilfredshed er:
 
 • God kvalitet
 • Fornuftige priser
 • Effektiv arbejdsgang
 • God service
 
Hvis du også ønsker at blive en af Malerfirmaet MLR ApS’ tilfredse kunder på Sjælland, så kontakt os på telefon eller mail
 
Malermester MLR

Mike Lykke Rasmussen


  Vores kunder siger

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Skal vi være din malermester? Så tøv ikke med at kontakte os. Da god service og effektiv arbejdsgang er mærkesager for os, vil vi i 9 ud af 10 tilfælde vende retur med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

  Der kan være nogle opgaver, som er mere komplicerede og vanskelige, som vi bliver nødt til at besigtige først. Vi ønsker, at det tilbud du modtager, også bliver den pris, som du betaler, når malerarbejdet er udført til din tilfredsstillelse.