Malerfirma

Kompetent og effektivt malerfirma til privat og erhverv.

Vi udfører dit malerarbejde på hele Sjælland.

  • Vi har samlet erfaring gennem to årtier - vi kan klare alle slag maleropgaver
  • Professionelt Malerfirma - Opgaven er først løst når du er tilfreds
  • Høj kvalitet til lave priser - hver eneste gang

Vi klarer med glæde dit malerarbejde

Malerfirmaet MLR ApS på Sjælland garanterer med sine mere end 20 års erfaring, og stærke kompetencer et veludført stykke malerarbejde af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser..

Står du og skal til at flytte eller ny flyttet, og mangler en professionel maler til at udføre et lækkert stykke malerarbejde for dig?

Eller søger du en erfaren maler erhverv ?

å er det selvfølgelig fuldt forståeligt, hvis du gerne vil have et kompetent og professionelt malerfirma til at klare malerarbejdet for dig.

Der findes ikke dét malerarbejde, vi ikke har udført gennem de sidste 20 år som malerfirma.

Så søger du assistance til dit indendørs malerarbejde i form af maling af paneler, døre, karme mm., så klarer vores kompetente malere det til perfektion.

Derudover tilbyder vi selvfølgelig også vores ekspertise til dine udendørs opgaver.

Vores malerarbejde tilbydes over et bredt spektrum, men fælles for alle vores kunder er, at de alle har været glade og tilfredse med det arbejde vi har leveret.

Skal du være den næste kunde vi skal gøre tilfredse, så giv os et kald på 29 70 53 54 .

MLR kan give dig et uforpligtende tilbud til at starte med, og hvis vi kommer dertil, så klarer vi med glæde din opgave.

Et malerfirma på Sjælland med øje for det rette strøg.

Som erfarent og professionelt malerfirma på Sjælland, har vi med tiden haft tusinder af tilfredse kunder.

Vi har, og vil nemlig altid fokusere på effektivitet og kvalitet, da det for os er alfa omega, når det kommer til godt håndværk.

Vi tror på, at det er dig som kunde, der skal være tilfreds med det arbejde vi leverer. Derfor pakker vi først sammen og smutter, når du er 100% tilfreds med vores arbejde.

Din tilfredshed afspejles selvfølgelig også i tiltroen til os, da vi er indforstået med, at det er en tillidssag at lukke en håndværker ind i sit hjem.

Derfor ønsker vi altid at få skabt en god dialog, samt at opretholde den gode kommunikation undervejs i hele processen.

På denne måde er du hele tiden opdateret med, hvordan det står til, og hvor langt vi er i arbejdsprocessen.

Vi har gennem vores 20 år som malerfirma haft kunder i København, Næstved, Hillerød, Kalundborg og mange flere. Så længe opgaven er på Sjælland eller omegn, kommer vi og maler for dig.

Synes du også, som så mange andre, at vi lyder som det perfekte malerfirma på Sjælland for dig?

Så kontakt os da endelig pr. telefon, mail eller kontaktformular, så vender en malermester tilbage til dig typisk indenfor 24 timer.

Ring til os

Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

Skriv til os

Send en besked på mike@malr.dk

Troværdig malermester til privat

Uanset om du står med en lille eller større maleropgave, kommer vores malermester til privat og udfører malerarbejde for dig. Der findes ikke dén opgave, der er for stor eller for lille for os.

Med mere end 20 års erfaring i branchen, så er vi det rette malerfirma til at klare din maleropgave – både privat og erhverv. Der findes ikke den maleropgave, vi ikke kan løse.

Når du hyrer en malermester til din opgave i privaten, skal servicen og kvaliteten spille lige så meget ind, som tilliden.

Derfor sørger vi for at planlægge det hele sammen med dig som kunde, så du trygt kan tage på arbejde om morgenen, og komme hjem til et færdigmalet hjem ved fyraften.

Når det drejer sig om dit hjem, betyder det også, at rammerne skal være i orden, for at det bliver harmonisk og føles som et hjem.

Derfor tilbyder vi også råd- og vejledning inden arbejdet begynder, så du kan være 100% tilfreds, når opgaven er klaret.

Derudover er du altid velkommen til at spørge os til råds omkring gode tips vedrørende tapet og farver på væggene.

Hvad koster malerarbejde?

Hos Malerfirmaet MLR tilbyder vi altid gode priser på malerarbejde. Ved at vi igennem vores 20 år i branchen som professionelt malerfirma har effektiviseret vores arbejdsgange, kan vi give dig en pris på malerarbejde, der er lavere og stadig opretholde den høje kvalitet.

Vi tilbyder altid fornuftige priser på malerarbejde uanset, hvilken opgave du lige står og skal have hjælp til. Vores professionelle malermester udfører malerarbejde indenfor tapetsering, spartelarbejde, facaderenovering mm.

Står du med andre opgaver, kan du altid kontakte os og fortælle os nærmere om dine behov. Vi giver dig altid et tilbud på malerarbejde, som er 100% uforpligtende.

Med vores mere end 20 års erfaring i branchen har vi samlet den ekspertise og erfaring, der skal til for at give dig den bedst mulig rådgivning, og udføre det bedste malerarbejde for dig til gode priser.
Kontakt os allerede i dag og fortæl os nærmere om din opgave. På den måde kan vi nemlig give dig det mest præcis tilbud på malerarbejde efter dine behov.

Hos os er du altid garanteret professionelt malerarbejde til en god pris!

Malermester MLR portrætterer

Vores effektive arbejdsgang, er med til at sikre at du kan få et veludført stykke malerarbejde til en fornuftig pris.

MLR firmabil til malerfirma
Lyder det interessant?

Kontakt os i dag

Synes du, at vi lyder som malermesteren på Sjælland for dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Da god service og effektiv arbejdsgang er mærkesager for os, vil vi i 9 ud af 10 tilfælde vende retur med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Der kan være nogle opgaver, som er mere komplicerede og vanskelige, som vi bliver nødt til at bese først. Vi ønsker, at det tilbud du modtager, også bliver den pris, som du betaler, når vi har ryddet op efter os selv og efterset, at kvaliteten lever op til dine krav.