Malerfirma Roskilde

Malerfirmaet MLR er dit foretrukne malerfirma i Roskilde, som garanterer malerarbejde i høj kvalitet til den aftalte tid og pris.

Når du vælger os som din maler, er du garanteret:

  • Ambitiøst malerarbejde - Vi går ikke, før du er tilfreds.
  • Malermester med over 20 år indenfor branchen.
  • Altid høj kvalitets malerarbejde til lave priser.

Priser for et kompetent malerfirma i Roskilde

Som malerfirma i Roskilde, er vi indforstået med, at der findes mange forskellige priser på diverse maleropgaver.

MLR lever af at levere et effektivt stykke malerarbejde af høj kvalitet til rimelige priser, så du kan føle dig tryg og sikker ved at skulle overlade dit malerarbejde til et professionelt og kompetent malerfirma som os.

Som din lokale malerfirma i Roskilde er det ikke kun effektivitet og kvalitet vi har fokus på.
Vi stræber altid efter, at stille kunden 100% tilfreds med det arbejde vi leverer og til den aftalte pris.

Hvad er prisen for en maler i Roskilde i timen eller pr. m2?

Når en maler i Roskilde skal beregne prisen på en maleropgave, er der mange ting han skal tage højde for. Blandt andet kigger han på hvor meget det er der skal males, hvilken slags overflader, og hvor meget forarbejde der kræves, inden væggene er klar til maling.

Derfor er det ikke helt nemt at finde en specifik pris. Nogle malerfirmaer beregner prisen ud fra antal m2, hvor andre går ud fra timeantal.

Hvis man har med et malerfirma at gøre, som beregner prisen ud fra timeantal, så dækker prisen både materialer, administration, løn mm. Selve timeprisen varierer ofte fra det ene firma til andet, såvel som hvor opgaven finder sted.

Drejer det sig om m2 pris, så er det naturligvis omfanget af opgaven, som tages i betragtning. M2 priser varierer også mellem de forskellige malerfirmaer i Roskilde.

Sådan laver et malerfirma et tilbud til dig i Roskilde

Når du står og skal have lavet et tilbud fra et malerfirma i Roskilde, vil de fleste gerne komme forbi for at bese opgaven først. Dette giver nemlig maleren en bedre forståelse for hvad opgaven indebærer. Det er blandet andet ting som opmåling, forarbejde osv., som der skal tages højde for.

F.eks. kan tapetet være beskadiget, hvilket betyder at maleren gerne skulle udbedre eller fjerne det helt inden malerarbejdet kan startes.

Eftersom der er så mange faktorer, som kan påvirke prisen, er det altid lettest for maleren at komme forbi og se på opgaven. Ydermere giver det også kunden muligheden for at udnytte malerens ekspertise og altså få rådgivning og vejledning til hvordan, man bedst opnår det perfekte resultat.

Et tilbud på pris vil altid være en fordel for dig som kunde, da det giver dig noget fast at arbejde med. Dette er fremfor en timepris, hvor du ikke altid kan være helt sikker på hvor mange antal timer, der reelt ligger i opgaven.

MLR firmabil til malerfirma

Ring til os

Vi sidder klar på telefon 29 70 53 54

Skriv til os

Send en besked på mike@malr.dk

Lokal malerfirma i Roskilde med 20 års brancheerfaring

Står du, og har brug for en kompetent malerfirma i Roskilde til at udføre dit malerarbejde, så er malerfirmaet MLR mere end klar til at hjælpe dig.

Vi har mere eller mindre ordnet alle salg maleropgaver, som findes både privat og i erhverv  indenfor branchen.

Derfor kan det være en fordel for dig at vælge os, da vi gennem tiden har lært hvordan vi bedst muligt arbejder hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Vi ved hvor vi skal starte, og hvornår vi står klar med et resultat, som er tilfredsstillende for både kunden og os selv.

Hvis du ligesom mange andre synes, at vi lyder som det rette malerfirma i Roskilde for dig, så tøv ikke med at kontakte os vedrørende din maleropgave.

Kontakt dit malerfirma i Roskilde i dag

Synes du som så mange andre, at vi lyder som det rette malerfirma i Roskilde for dig?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os pr. telefon 29 70 53 54, mail eller via vores kontaktformular.

Eftersom et højt serviceniveau og en effektiv arbejdsgang er højt prioriteret hos os, så vil vi 9/10 af gangene vende retur med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Der kan naturligvis opstå enkelte opgaver, som kan være mere komplekse og vanskeligere end andre, som vi kan være nødsaget til at bese først. Vi bestræber os altid efter, at det tilbud du får fra os, vil holde hele vejen igennem processen.